Ny resa, ny blogg, tänker inte få sparken denna gång.

Så då var man här igen!

Sist jag hade en ordentlig resblogg var när jag åkte till USA som au-pair, under denna tid hann jag få sparken, repa tre bilar, bränna hål i en säng och  (nu i efterhand är det inte superkonstigt att jag fick sparken).

Okej, jag förstår nu att jag inte kommer kunna få ett enda au-pair jobb igen. Anywho. Till det viktiga. Jag ska till Macau och plugga med min kille Jacob. Vi har varit ihop i nästan två år (jag vet, rekord!!!!!!!!!!! Hur har han stått ut med mig så länge????!!!!!!!!!!) och allt kommer vara exakt som taget ur en reklam från fritidsresor: snygga, vältränade och lyckliga.

Så det var väl mest det jag har att säga i nuläget.

Kramisar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s