Hur man hanterar hemlängtan (eller börjar böla för något helt annat istället)

Åhh jag har hemlängtan…..

Det började med när vi åt middag igår och Jacob undrade var jag hade halsbandet han gav till mig för två jular sedan. “Det ligger någonstans… men.. det här har jag fått av mamma och hon är faktiskt INTE här just nu”

*tystnad*

Sen…. buhä, *hulk hulk*. Samlade mig dock ganska snabbt.

Några timmar senare skulle jag försöka lägga mig och sova men kunde inte. Och då sa jag till Jacob “Jag har heeeemlääääängtaaan” samtidigt som jag började nynna på Micheal Bublé-låten “Home”.

“let me go hooooooooooomeeeeeee…. *hulk*… I’m just so far, from where you are…. want to go hooome”. 

Då försökte Jacob trösta mig och berättade massa positiva saker om Macau och att vi har varandra (MEN HAN ÄR INTE MAMMA TÄNKTE JAG SÄGA DÅ!!!) och så vidare. Och han sa “Kan du inte sjunga något mer positivt så blir det bättre”.

Av ren reflex började jag nynna på “just idag är jag stark” med hammarby-kenta. Och medan jag sjöng låten för Jacob så insåg Jacob att jag lärt mig HELA och VARENDA textrad. Har aldrig sett honom så glad som då tror jag.

Själv började jag nästan böla på riktigt igen när jag insåg att jag inte kan mina favvo-låtar med Foo Fighters längre men jag antagligen kan hela texten till “just idag är jag stark” med hammarby-kenta.

……….vad har du gjort med mig Jacob…………:(

ps. Jag ska nog lägga ut en bildbomb senare idag ds.

2 thoughts on “Hur man hanterar hemlängtan (eller börjar böla för något helt annat istället)

  1. Jag är på väg, jag skyndar. Inte med “hemma”, inte med din mamma, men med GODIS. Det brukar hjälpa mot det mesta. Håll ut!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s