Hur man inte tar ut något i förskott (+ jag lär er vad bifalles betyder)

Både jag och Jacob har klarat alla våra kurser i Macau + fått dom tillgodoräknade. Åh, måste vara det lättaste företagsekonomi (C) poängen som någon, någonsin, samlat ihop. Känns just nu som hela livet är super lätt och jag inte behöver anstränga mig alls för att få någonting (precis som jag antar att jag automatiskt kommer bli uppgraderad på hotell då jag blivit det tre gånger på två månader).

Dock när jag fick mailet så stod det att min ansökan “bifalles”. Trodde det var något negativt, fick panik och nästan skrek över klassrummet till Jacob:”VAFAN BETYDER BIFALLES ÄLSKLING, ÄR INTE DET NÅGOT NEGATIVT…ÅÅH GUD… FAN”.

Fick då massa syner i huvudet hur jag och Jacob inte fick vår examen, blev hemlösa på en gång och fick samla pantburkar på plattan… och…

fhIX1Md

…googlade sedan “bifalles” och fick fram att det betydde “beslut om formellt godkännande”. Hehe. Yay! Skönt att jag inte tog ut något i förskott.

Yay_I'm_not_a_failure

Pusshej!

2 thoughts on “Hur man inte tar ut något i förskott (+ jag lär er vad bifalles betyder)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s