HUR BLEV JAG OCH JACOB IHOP EGENTLIGEN? (inte som i Titanic-filmen iaf)

Hey Ya’ll

Jag har fått jättemånga förfrågningar angående hur jag och Jacob blev ihop!

Nä. Får jag inte alls. Men känner rent spontant att jag alltid ger information på bloggen som “ingen har bett om” så varför sluta nu?

Jo, det var såhär. Jag träffade Jacob på en finlandskryssning. Jag var egentligen där med min dåvarande fästman. Men han var mest bara rik och inte så snäll så jag gjorde slut och lämnande honom vid Black Jack bordet för att ta livet av mig (var mycket dramatisk då). Men då träffar jag Jacob! Och han räddar mig! Blev genast lite intresserad och vi blev ihop typ på en gång (hann bli avmålad eventuellt också men allt gick så himla fort så minns inte alla detaljer). Sedan när livet var helt perfekt, jag ville inte ta livet av mig längre, båten gick framåt och jag var nykär, så åker båten på ett Isberg och ALLA DOG!

(inklusive Jacob, för jag orkade inte dela utrymme på träbiten jag flöt på, även fast vi båda lätt kunde ha fått plats)

Så… det var kul.

24cee7de6b14f1b214

 Jag och Jacob (innan isberget)

Det där var visst taget från filmen Titanic. Och Jacob lever ju! Ohps…nej men seriöst, det var såhär. Jag hade precis flyttat till Umeå och jag träffade Jacob i skolan. Vi gick ju i samma klass och var i samma grupp på insparken. Men han kollade på mig som han skulle äta upp mig och betedde sig så…konstigt. En dag orkade jag inte mer och frågade rakt ut “VAD ÄR DITT PROBLEM??!!” och efter det blev han ändå lite normalare så vi började hänga. Som kompisar. En dag när vi var ute och gick i solen så ser jag att Jacob glittrar (?!). Blir sjukt misstänksam och ställer lite frågor som “Why are you like so sparkling? Is that shimmering powder? What brand do you use? How do you make the shimmer last so long?” och Jacob säger (på engelska) “Gah, It’s not makeup you idiot, you know who I am… seriously

Och det är DÅ jag inser att Jacob har kollat på mig som han vill äta upp mig för han FAKTISKT vill äta upp mig och jag stakar fram orden: “You..are…a..vvampire?”. Jacob nickar och jag svarar “But that’s totally ok, I know you can basically kill me anytime and it is kind of creepy when you look at me while I sleep, but it’s like super romantic and I do like living on the edge so…”

Och sedan dess har vi varit ihop! (och han har bara försökt suga mitt blod en gång, helt okej statistik)

f40a77de6b14154f7

 Jag och Jacob 2011 

Nä, skulle fan aldrig kunna vara ihop med någon som skulle vilja “suga livet ur mig” (bokstavligt talat). Känns som så mycket onödig ångest? Kanske ska ta sanningen då. Jo, jag och Jacob hade varit kompisar ett tag när jag blev supersjuk. Alltså så sjuk och febrig att man har feberyra och svettas konstant. Jacob kom över varje dag fastän jag såg ut såhär:

abf9e7de6f129a292

Så en dag! En dag så “hettade” det till lite (förutom att jag hade feber alltså, hehe). MEN, precis innan jag skulle pussa Jacob fick jag ren ångest för det här var ju INTE som jag hade tänkt mig. Jag skulle ju vara frisk och inte så svettig och jag ville absolut, absolut inte smitta ner andra som jag brydde mig om. Som typ Jacob.

Jag: Neeej, vi kan inte göra det här nu. Jag är svettig och äcklig och jag… nä… jag pallar inte. Du får vänta.

Jacob (efter att ha funderat lite): Hm… jag tror det är lugnt, alltså jag har typ VÄRLDENS BÄSTA immunförsvar. Lovar. Blir typ aldrig sjuk.

Jag: Ok…

*PUSS*

IMG_0957

Och om han blev sjuk? Nä, faktiskt inte. Och ihop blev vi också! *win*

Anywho, vi har nog ingen romantisk historia att berätta om hur vi blev ihop. Men vi behöver iaf inte kolla tillbaka och tänka att det var bättre förr. Det kunde ju bara bli bättre från första början 😀

Vad har vi lärt oss av detta då?

tumblr_me3ocvLMpp1ryb0hd

… hehe, alltså INTE på sin kille utan att saker och ting inte behöver vara som på film (och perfekt hela tiden).

*gräver mig ur min egen grav*

tumblr_n13kbzuBvV1sxmapdo1_400-2

Kramis!

Tina – “utgrävaren”

Notis (1):  Älskar dig Jacob. ds.

Notis (2) Kan tänka mig att många läsare tänker “VAFAN ÄR FACE-IN-HOLE” är den sidan på riktigt? Ja. Ja, det är den. Finns en kopia av den sidan som heter “face-on-face” också. Varsågod för den infon.

 

4 thoughts on “HUR BLEV JAG OCH JACOB IHOP EGENTLIGEN? (inte som i Titanic-filmen iaf)

  1. hahahah men gud vilken skön blogg *följer flitigt*

    svar: OCH JAAA; det var BÄST! Satt och grät på busshållplatsen när jag såg det

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s