Flashback Friday – Bloggis style (Eller hur man inte njuter av sommaren del. 1)

Ja, här händer då int’ många knop.

Umeå på sommaren är typ känt för att vara helt dött… OCH DET STÄMMER!!! HELT KLART!!!!! INGEN SOM ÖVERDREV DÄR INTE!!!!

Jaja. Så livet är inte så himla kul helt enkelt. Men så är det ibland och det är okej. Jag försökte faktiskt anstränga mig lite i onsdags och gå på Zumba men ärligt talat blev allt bara värre. Det var som om alla på Zumba’n var lika låga och deprimerade som mig och när instruktören försökte peppa oss uppstod bara en pinsam tystnad. Tillslut palla jag inte mer och fick ur mig ett svagt “wihoo…”, bara för jag tyckte så synd om instruktören.

Hur som helst. Det är ju fredag och jag tänkte ge er en liten fredagspresent!

*twerk twerk*

mxtRfRR

Öh… nä… inte “twerken”… ett gammalt inlägg från sommaren 2009:

Screen Shot 2014-07-03 at 21.26.31

 

Pusshej!

Tina

 

One thought on “Flashback Friday – Bloggis style (Eller hur man inte njuter av sommaren del. 1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s