Den gången Jacob kom på mig att mjölka över ett staket (+ tips!!!)

Hejhej!

När jag och Jacob bodde i Macau och skulle promenera in till stan så tog vi alltid en väg där det fanns ett räcke som (enligt mig) var superhögt!

Okej, det såg ut såhär:

pale_med_racke

Så det var kanske inte så högt. MEN. Det ville jag inte få Jacob att tro? Det roligaste som finns att vara ihop med någon riktigt länge är att mjölka medlidande (känner att jag lätt skulle kunna skapa en relationsspalt, varför gör jag inte det?). Så. För att mjölka lite och få lite medlidande tog jag extreeeeemt mycket tid på mig. Ibland tog det kanske fem minuter att gå över staketet.

*stön*...*tar upp ena benet över räcket*“Ååh, vad jobbigt… kommer knappt över… hjälp Jacob… varför tar vi alltid den här vägen…”*sitter på räcket i fem minuter*“Så.. nu kom jag över, vad tur… trodde jag aldrig..”

Tills en dag. 

Jag hade inte kunna bajsa på kanske två dagar (varsågod för den infon). Men jag mådde helt okej och jag följde med ut med Jacob och våra klasskompisar.  Tog ett glas vin. Kändes helt okej. Tog ett till glas vin. Kändes helt okej. Gick hem.

När vi hade 1km kvar till skolan känner jag hur det hugger till i magen.

*PANIK*

“Eh…..Jacob….jag måste…. öh… jag har lite…. ont i magen…”

Och från den sekunden handlade livet endast om att överleva. Inget annat. Speciellt inte om att mjölka över staketet för att få medlidande av Jacob. Jag var tvungen att prioritera.

9l1p6hnzqrputn7v45l2ksavp.500x280x24

Så. Jag gjorde vad jag behövde göra helt enkelt. Enligt Jacob så: “flööög” jag över staketet, som om jag vore på moln och att inte ens Usain Bolt skulle hunnit ifatt mig.

…och efter den dagen kunde jag aldrig, någonsin, få medlidande när jag skulle gå över det där staketet igen. Även fast jag satt på staketet och dinglade med benen och sa  “Jag minns knappt hur jag gjorde den gången Jacob” … “Jag tror seriöst jag inte kommer ner Jacob!!!” och “DET VAR FAKTISKT INTE SAMMA SAK JACOB, JAG HADE EN MASSA ADRENALIN I KROPPEN!!! DU FATTAR JU INGENTING!!!” 

 

Så det var det jag ville berätta om idag. Allt bra med er?

 

Pusshej!

/Tinis

 

TIPS: Om ni någon gång känner att “ooohps, jag har inte bajsat på två dagar.. kanske ska jag gå ut och ta ett glas vin med några kompisar och gå hem där det INTE finns en enda toalett på vägen”

Gör. Det. Inte.

 

 

 

2 thoughts on “Den gången Jacob kom på mig att mjölka över ett staket (+ tips!!!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s