Ett tekniskt meddelande:

Hej!

Jau, som ni märker så har det skett en del ändringar på designen.

Gah! Kan inte förstå hur jag kunde utsätta er för hur det såg ut innan? Ni fick  klicka er fram till varje inlägg? Manuellt? FYFAN VAD HEMSKT, LEVER VI PÅ MEDELTIDEN ELLER? JO, PÅ TINAS BLOGG ANTAGLIGEN???!!!!!!!!!!!!!!

tumblr_m3p0udsaBD1r5prb1

Jaja. Nu är det över. Nu kan vi andas ut och scrolla. Alternativt, har du tråkigt kan du alltid scrolla så mycket som till första inlägget. Finns säkert andra saker att göra om man har tråkigt men är ett tips.

Kramis/Tina

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s