Ett inlägg innan Tina åker iväg på…SAFARI!!!

Hej!

Vet ni vad jag har gjort idag?

Gått till kyrkan!

Mama Waridi har velat så himla länge att jag ska gå med henne till kyrkan. Oavsett om jag inte direkt är troende, så tänkte jag att det skulle bli en intressant och rolig upplevelse. Kyrkan och tro är också en så  stor del av Mama Waridis liv så det kändes som en självklarhet att följa med dit och uppleva en gudtjänst med henne.

Även om jag inte förstod någonting av vad som sades så var det så himla kul att vara där. Var ju sjukt mycket roligare än de gudtjänster jag gick på för att kunna konfirmerades (och då förstod jag varenda ord). Att gå till kyrkan i Tanzania är typ som en fest…fast med gud. Oavsett om man är troende eller inte, är man intresserad och har chansen att gå – GÅ!

Nog om det, inte det viktigaste jag skulle nämna… imorgon ska jag ju på….

SAFARI!!!!!!!!!!!!!!

Jag återkommer självklart med en redogörelse så ni också typ var där (fast ändå inte). Dock så finns det inget wifi på savannen så vi får hörs tidigast på torsdag.

Pusshej/Tina

2 thoughts on “Ett inlägg innan Tina åker iväg på…SAFARI!!!

  1. Tina! Jag tänker på dig typ varje dag, men skjuter upp att gå in och läsa här pga jag vet att du är så flitig och blogga och att jag har massor att ta igen och att jag kommer vilja skriva kommentarer till allt jag läser! (Och så har jag haft väldigt mycket som hänt i livet på det senaste så dator/bloggar har varit lågprioriterat 😦 ) Jag måste säga att jag är imponerad av hur duktig du är på att uppdatera och jag ska läsa ikapp! Kram ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s