SAKER MAN KAN GE SIN PARTNER I JULKLAPP MEN INTE KOSTAR NÅGOT (*BÄSTA PRESENTERNA*):

Hej,

Jag känner mig hög.

Först kom min hälsning till Jacob med i musikhjälpen (och om det inte gör en hög på hybris så vet jag inte vad som kan göra det). Sedan var jag på ÖoB och, vilket är en rush i sig (pga shopping i lågprisaffär). Visst det finns andra sätt att få en liten rush men ingen kan säga att en tvål för åtta kronor inte gör en hög!

…och inte nog med det. Jag hade julklappslek idag på jobbet vilket inkluderar två saker som gör mig helt euforisk; presenter och tävlingar. Help me lord. Adrenalinet bara steg åt huvudet.

Ja, vad ska man säga. Kommer man kunna sova inatt? Ingen vet.

Hur som helst. Har tappat helt tråden vad jag skulle blogga om?

…just det! Presenter som inte kostar något till sin partner. Det är ju passande under musikhjälpen? Man kan ge något som är gratis till sin partner och istället skänka en slant till musikhjälpen. Plus att vi konsumerar så pass mycket redan ändå. En julklapp mindre kanske förlänger tiden innan jordens undergång med typ en dag? Vad har man att vinna på?

…MASSOR!!!!!

giphy-5.gif

En gif som beskriver mitt normaltillstånd idag + hur exalterad man borde vara för nedan tips! 

Här är i alla fall mina tips:

1. Löftet att, under ett helt år, inte skrika ut “JAG ÄR PÅ TOA!!!!!!!” när ens partner undrar var man är (och man är på toa)

Detta är en uppskattad present. Blir bättre stämning allmänt. Har inte provat detta själv men troligtvis kommer det att kännas “mindre hetsigt på hemmaplan”.

2. Laga matlådor till sin partner, för en hel vecka

Visst mat kostar men mat måste ju alla ha och bor man ihop har man ju gemensamt matkonto typ? Tänk att veta på måndag morgon att man inte behöver göra mat på hela veckan? Förstå den känslan. Det är som en present. De bästa presenten av presenter.

..så…*tips*…

3. En teckning

Pennor kostar…papper kostar…MEN… går man in på IKEA kostar papper och penna ingenting? En gång lyckades jag få med mig 38 pennor från IKEA. Då kan man ju få med sig en panna och ett papper – lätt! Det gör ju inget heller att det är skrivet på baksidan, huvudsaken är ju teckningen? Huvudsaken är ju den. Bästa presenten – och gratis.

4. Vara snäll mot varandra

Ibland räcker det bara med att vara snäll! Det går man långt på. Speciellt i relationer. Man kanske vinner minst två år (tillsammans) på att bara vara snäll i ett år liksom. Som sagt – *bästa presenten*.

5. Tid

Man kan ge sin tid. Istället för att scrolla igenom Instagram (för 10:e gången) kan man ju sin tid till sin partner istället! Har inte provat detta heller. En gång glömde jag ge en handduk till min kille i duschen (som jag lovat) pga surfande. Men ändå, fin present! Och gratis! Rekommenderar!

5. ….EN BEBIS!!!!

Tyvärr inte en present som är gratis för alla – men för vissa. Och visst, en bebis kostar ju efter den föds (och kan göra en inkontinent) MEN att få en hundvalp är ju typ drömmen och det är ju typ samma sak som en bebis?! Eller?! Då är det väl värt att bli inkontinent? Det finns ju Tena Lady har jag hört?

Plus – ibland kanske man till och med sparar fem kronor på en kondom. Rakt in i sparkontot. Med en sparränta på typ 0.00001 procent kan man säkert köpa ett burk Cola om 10 år? Kanske till och med ett paket “Tena Lady”. Det blir ju jättebra. En superbra idé.

Nej, det var det. Nu ska jag hitta klippet där Kodjo läser upp min hälsning till Jacob och bara ha hybris en stund innan jag går och lägger mig.

Pusshej!

Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s