Saker jag vill göra i Malmö (för jag ska dit!):

Jag råkade ut för en liten blunder igår. Eh….jag skrev gårdagens inlägg om min stundande PMS supersnabbt (som alltid). Läste det supersnabbt (som alltid). Insåg efter en stund att inlägget gav intrycket att jag var…..gravid….inte hade PMS.

Men inte slutar jag blogga för det! Hehehe. Ska bara undvika att blanda ihop termerna “mens” och “gravid” för att ej skapa förvirring.  Nu är det ändrat! Lagt till en text i inlägget i capslock också! Capslock gör allt tydligare!

Hur som helst! Ingen tid att gräma sig över det! Jag är jätteglad! För jag har bokat biljetter till Malmö!

Saker jag gjorde (sist jag var i Malmö):

 • Träffade kompisar (Men mest Jenny<3)
 • Badade i Västra Hamnen

https://www.instagram.com/p/BJkx6FkjZpG/?taken-by=tinisinsta

Har ingen bild, men en video när jag är upprörd efter att ha provat bikinis på H&M i Emporia,  i typ två timmar (relaterat). 

 • Åt supergod falafel

Screen Shot 2017-03-29 at 20.02.53.png

Jag och en falafel (som jag åt sist jag var i Malmö) 

 • Åt massaman curry från bästa thairestaurangen i Malmö!
 • Var i fucking TVINS-BUTIKEN!!!!! (det vill säga den bästa butiken NÅGONSIN som endast innehåller saker från TV-shop)

Screen Shot 2017-03-29 at 20.03.00

Mörk bild. Men det är på grund av att TVINS-butiken lyser så starkt. Som en stjärna. Inget att göra åt. 

 • Paddlade Kajak (i havet!)

14152190_10157318307190621_1540037516_o.jpg

 

Saker jag planerar att göra (när jag åker ner till Malmö igen):

 • Träffa kompisar!!! (Men mest Jenny <3)
 • Bada i Västra hamnen!!! (om vädret tillåter! vill ej frysa!)
 • Äta supergod falafel!!!
 • Äta massaman curry från bästa thairestaurangen!!!
 • …VARA I FUCKING TVINS-BUTIKEN IGEN!!!

Bonus: köpa något från TVINS-butiken för jag är vuxen med ett heltidsjobb och jag får köpa vad jag vill. Plus att Jacob inte är där vilket innebär att han inte kan stoppa mig från att köpa något onödigt från TVINS-butiken.

…exempelvis den här:

Screen Shot 2017-03-29 at 20.01.35.png

Vet inte vad “magic” innebär men antar att det betyder att den är magisk, på riktigt. Inte helt förvånande dock. Jag har ju vetat sedan länge att alla produkter från TV-shop är helt magiska och kan förändra ens liv totalt (inte för jag har testat men reklamen säger ju det och då tror jag på det). Sedan tänker jag såhär, vem vill inte ha en produkt som är “känd från TV”? Det vill väl alla? Eller?!

Aja måste gå nu. Har tvättid och vi måste hänga upp 95% av våra kläder i lägenheten då proppen går när vi har alla torktumlare igång. Jacob ropade precis “har du fler galgar” och jag bah; “NEEEEEEJ……..men riv ner mina kläder i garderoben som sitter på galgar….jag lovar jag tar hand om det sen”.

(kommer ej ta hand om detta sen)

Pusshej!

ps. har strukit kajak från listan. Inte för att det inte var kul men jag har ju bara två hela dagar i Malmö och känner liksom att schemat jag (redan) har är ganska så fullspäckat.ds.

ps(igen). vet inte om ni sett denna men känner verkligen att detta kan vara starten på min musikkarriär ds(igen).

https://www.instagram.com/p/BSEUfiZFqj-/?taken-by=tinisinsta

4 thoughts on “Saker jag vill göra i Malmö (för jag ska dit!):

  1. Eh, ja det gör det!!!!!! Bästa stället i hela världen!!!! Finns säkert i sthlm också!!! Och typ i GBG i någon trött galleria.

 1. Gå till Pronto (House of cheesecake) på Lilla torg. Ät cheesecake.

  mvh Bott 4 år i Malmö och det här är allt du behöver veta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s