VARFÖR SA JAG ATT JAG SKULLE SKRIVA EN BOKJÄVEL FÖR?!

Ja. Det var ju en JÄVLIGT bra fråga.

Jag skulle ju vara en av dom som typ håller tyst under en lång period (OK. förstår att detta var en omöjlig uppgift från början då jag INTE kan hålla tyst) och sedan komma med ett bokmanus i handen och bah; HÄÄÄÄR ÄR DEN KOLLA VAD JAG HAR GJORT. Och sen så skulle allt gå jättebra och jag skulle stå på bokmässan och hålla tal och min kompis Malin skulle stå där och jag skulle peka på henne och säga; “THIS BOOK IS DEDICATED TO YOU GIRLFRIEND!!!!” och hon skulle ropa “JAG ÄLSKAR DIG TINA, LOVE U BOOO!!!!!!!” och sen skulle jag säga något om hur det är att lyckas med något man inte tror man kan medan jag gråter (litegrann). Och Malin skulle självklart gråta också.

(Jag vet. Jag har ett problem med hybris.)

Iaf. Nu sitter jag här. Med typ två sidor skrivna som innehåller massvis av fel och uOPASFDJAKLSJFSDLKJSDFJKLAJDASLK. Det sista ordet är inget taget ur luften. Boken består nämligen av någon ihopsatt text som “typ” hänger ihop samt texten “jfafhslksjdkljdaklfjlkafjakslfjasklfjakldfjaklsdjlsfjlK”.

Vet inte ens om det är två sidor. Det kanske bara är en. Men om jag har räknat det rätt kan det till och med vara fyra stycken sidor om det typ är en sådan där liten pocketbok. Dock har jag blivit informerad om att textstorleken är mindre i sådana böcker (WHAT??!!). Så det kanske inte är fyra sidor i en minipocket. Men jag känner bara. MIN BOK. Mina FUCKING regler och mina regler är en minipocket i endast comic sans och textstorleken pt.37.

*IT iS mY BoOK AnD My RuLES BaBy*

Oki. Ska försöka tänka positivt. Jag har en bra fantasi. En gång tänkte jag ut ett slut på min bok och typ började gråta. Visst gråter jag lite varje dag MEN inte av mig själv. Jag gråter ju av sommarprat och tv-serier och filmtrailers på IMDB.com och när jag typ slår min tå i tröskeln.

Men jag vet liksom inte hur jag ska skriva ner alltihop. För allt blir bara så dåligt. (jättebra i huvudet = dåligt på papper). Och jag vet att man inte ska tänka att saker är dåligt men alltså DET ÄR HELT ORIMLIGT ATT JAG FÅR UTBROTT SOM KISHTI TOMITA UNDER IDOL 2004!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALLT ÄR ORIMLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej, men det var väl mest det. Kul att man bloggar iaf. Kul det.

Photo on 2017-07-18 at 19.47 #4.jpg

 

2 thoughts on “VARFÖR SA JAG ATT JAG SKULLE SKRIVA EN BOKJÄVEL FÖR?!

  1. Written kitten brukar vara populärt på NaNo, som jag tipsade om förut. Skriv bara, och radera inte ett tecken! Skriv allt som faller dig in under typ tio minuter. Stanna inte och tänk, utan skriv bara allt du kan komma och tänka på. Visst, det blir säkert nittiofem procent skräp, men det är det redigeringsprocessen är till för. De övriga fem procenten kanske faktiskt blir bra. Ge WK ett försök, och kom ihåg att inte sudda något, inte ens stavfel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s