Dokument inifrån: ”jag scrollade igenom Instagram i två timmar”:

Fan JÄVLA skit.

Skulle sitta framför datorn och skriva något ikväll. Idag var Oskar Linnros gäst hos morgonpasset i P3 och han sa att han bara GJORDE saker för att producera något kreativt. Man ska inte vara rädd för att det man gör blir skit. Tillslut blir ju någonting bra.

Aja. Men det hände ju inte eftersom jag gick in på Instagram.

ALLTSÅ det blir ju alltid samma sak. Ena sekunden är jag inne för att se min kompis nya inlägg – andra sekunden har jag scrollat förbi Kim Kardashians instaflöde för 356:e gången…och NU ÄR MAN HÄR OCH SKJUTER UPP HEROIN I ARMEN!!!!!!!!!! VAD FAAAAAAAAAN!!!

Ohps. Hade fel. Var visst marijuana. Hehehehehehe…..lätt…att…ta…fel. Det är ju marijuana som gör att man helt plötsligt skjuter heroin i armen – INTE – Instagram.

Nej, kommer inte att skjuta heroin i armen på grund av att jag har suttit med Instagram i två timmar. Jag lever ju inte som karaktärerna i Sopranos!!!! (även om jag vill det!!!)

…men något jag dock kommer att göra på grund av att jag scrollat igenom Instagram, är följande:

  • Känna mig tråkig : D
  • Få existentiell ångest: D
  • Känna mig ful : D
  • Köpa onödigt smink : D
  • Köpa en superdyr resa till Maldiverna : D
  • Fråga Jacob varför jag inte fick en HEL blomstervägg istället för en bukett med blommor förra veckan eftersom ”typ alla får det av sina killar” efterföljande av ”okej, KIM KARDASHIAN fick det” och ”älskling det är ju helt rimligt!!!”. : D

Aja. Det kunde varit värre. Jag beställde i alla fall inte hem den där jävla tandkrämen som innehåller REN kol och marknadsförs av varenda dokusåpadeltagare.

Det kunde ha hänt – men det gjorde det inte.

*thank u lord för that*

*bye*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s