TV3 RING MIG ELLER NÅGOT JAG ÄR JÄTTEBRA ME KUPONGER OCH KAN GRÅTA PÅ BESTÄLLNING!!!!! (en blogg)

Söndag 14:03. Bröddisken. Ica Maxi Örebro. 

*jag stannar dramatiskt kundvagnen*

Jag (*avger ett avgrundsvrål*): NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!

Jacob: men, gud, vad är det?!

Jag: eh….jag glömde en kupong.

Jacob: …..okej…

Jag: jag, alltså, vi skulle kunna få 100 kronor rabatt men nu är kupongen INTE här utan ANTAGLIGEN fortfarande hemma…

Jacob: …okej.

Jag: …vvvi…kkkunde….också…ffååå….pppeppparkkakkkorrr….ffföörr…..fffem….kkkrronnorr….mmen…ddden…kkuuppongen…ee…occksssåå….kkkvar…hhemma….

Jacob: men älskling, det är ju ingenting. Jag trodde det var något allvarligt?! Så det är bara kupongen, inget annat?

Eh.

Alltså ibland undrar jag om Jacob ens vet vem jag är???!!!!! Sex hela år har gått. Jacob har till och med sagt att det “känns som sju år” (ett vanligt år=känns som 1.666666666667 år med mig). På riktigt. När jag sa “nu har vi varit ihop i sex år!” då sa han “så lite, det känns typ som sju? är du säker på att vi inte varit ihop i sju år?!”

…och…ja…såklart det är HELA världen. Det var en rabattkupong som gav 100 kronor rabatt om man handlade för över 500 kronor. OCH VI HANDLAR ALLTID FÖR 500 KRONOR ELLER MER PÅ ICA MAXI!!!!!!!!!! HUR ENS VÅGAR HAN???!!!!!

Det finns till och med bildbevis som visar hur passionerad jag är över kuponger:

Jag, för några veckor sedan, när jag stod vid grönsaksdisken på ICA Maxi och inser att jag glömt en kupong hemma som ger “fem kilo morötter – till priset av två kilo”.

Skärmavbild 2017-11-19 kl. 16.38.09.png

……jahaaa….vvvad…sskaaa jjjag nnnu ggörraa nnärr jjjag innteee hhar ffem kkiloooo mmorröttter hhhemmmaa….kkkommer vvväl få sssjööörbjugg dddåå…kkuull…”

Jag, häromdagen, när jag satt på en restaurang i Örebro med kupong från restaurangchansen och servitrisen, när vi ska betala, berättar att “den här kupongen gäller bara mellan 15:30-17:30 varannan torsdag, ni får betala fullpris, sorry”.

Skärmavbild 2017-11-19 kl. 16.40.05.png

“oookkkeejj…dddååå…bbblirr…dddet…iiinngeen….222…fförr….11…idddaag…dddå…”

Jag när jag blev antagen till den svenska versionen av “EXTREME COUPONING” (på svenska: “extremt kuponganvändande”) och dom bah; “vi vill att du är med på reklampelarna för du är STJÄRNAN i vårt program”.

Skärmavbild 2017-11-19 kl. 16.49.18.png

“…hihhi…ookkkej…kan väl ställa upp då….hehe…..tihi…”

Skoja. Har ej hänt…

…ÄN.

TV3 ring mig lr TV6 eller Kanal sju eller. Vet ej hur det funkar så ring mig!!!!!!!! Kommer att leverera!!!!!! Passionerad kuponganvändare!!! Jättebra på att visa känslor!!!! Kan gråta på beställning!!!!

Pusshej<3

/Tinis

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s