*gilla och dela om du också tkr det är lättare att jobba än att ta hand om sitt barn*

Man brukar säga att man oftast är hårdast mot sig själv.

Men i vår lilla familj är det tvärtom:p det är Jacob jag har mest krav på:p.

Som gullisens sovstund på dagen. Vi har sagt att den absolut…MAX…får vara i två timmar. Om det går mer än två timmar så GÅR ALLT ÅT HELVETE!!! Det bara gör det.

Och om Jacob hade brutit den överenskommelsen då hade det blivit *DrAMa*.

Men så igår var jag föräldraledig.

Och redan på morgonen hade jag och gullisen haft en kris. Han fick inte leka med en robotgräsklippare (pga jag vet inte – säkerhet???!!! ). Och stämningen var ju “sådär”. Och herregud, vet ju att relationer går upp och ner men just i den stunden var jag och gullisen ganska trötta på varann!!! Om man säger så!!! (klockan var 8:10.).

Och när gullisen väl däcka då ville jag ju sova lite. Så jag sov i 30 minuter.

Sen kom vår matkasse till dörren (och ta sig från sängen till ytterdörren tog typ 10 minuter).

Och sen scrollade jag igenom telefonen en stund. SOM. MAN. GÖR.

OCH SEN. Inte för det har något med saken att göra men tisdagar är dagen då 90 Day Fiance kommer ut på Dplay. Och avsnitten är faktiskt 90 minuter. Och nu kanske ni tänker. Hur kan en realityshow hålla i 90 minuter???!!! Men den bara gör det??!! Den innehåller ju allt, graviditeter, catfishing, obesvarad kärlek, jättebesvarad kärlek, visumintervjuer som går åt helvete. Det är 90 minuter av rent GIF-material.

Och ja…det som helt enkelt hände var att…

…JAG LÄT GULLISEN SOVA I 2 TIMMAR OCH 40 MINUTER!!!!! PGA VILLE SE KLART PÅ 90 DAY FIANCE!!!

Idag vaknade han 4:30.

Som tur var gick jag med på att köpa en trådlös dammsugare – istället för en vanlig. Och den kicken har Jacob levt på flera dagar så han reagerade inte så mycket på faktumet att jag kanske brutit vår överenskommelse. Och att gullisen KANSKE sov lite sämre pga det.

När vi ändå är igång med bekännelser så fick min 1.5 åring tag på mina hörlurar igår under vår promenad (post-robotgräsklippar-kris) och jag såg inte det förrän han 1. tuggade på snäckan 2. jag mötte min granne som frågade gullisen om han åt blåbär.

Vilket han inte gjorde. Det var mina hörlurar han åt på.

Så att eh, idag var det skönt att jobba. Om man säger så.

Jag när jag försöker lista ut mitt barns behov 1110022 gånger per dag, stoppa mitt barn från att leka med robotgräsklippare, vara pedagogisk, inte glömma hörlurarna i vagnen OCH under tiden – inte få ett sammanbrott

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s