Hur gör djur? – Macao Edition

Macau har inte bara sjukt dåligt internet, det finns också massor av äckliga djur (jag sa ju i första inlägget att detta är det närmsta jag kommer “man vs. wild” med Bear Grylls… och nu ångrar jag mig att jag inte såg fler avsnitt för att fixa detta halvår).

Anywho, här är en sammanfattning av djur som jag har träffat på:

Tre ödlor:

Jag är inte så rädd för Ödlor, dom är bara sjukt snabba, därav obehagliga, för jag är som bekant inte så snabb (och därmed får ödlor vara med på listan).

En råtta:

Det var regnigt och jag och Jacob hade precis kommit hem… när jag ser något i ögonvrån…något som springer. EN RÅTTA!!! Jacob skriker och gömmer sig snabbt bakom mig och jag försöker tänka “What would Kahleesi in Game of Thrones do?”. Jag fäller upp mitt paraply snabbt och säger “JAG SKA SKYDDA DIG JACOB, I am the mother of dragons!!”. Närå, nu ljög jag. Jacob fick gå först. Hehe.

Gräshoppor:

Jag skulle ta min powernap när jag kollade åt sidan och fick syn på en stor gräshoppa som stirrar mot mig. Jag gjorde som jag alltid gör vid sådana tillfällen. Gömmer mig under täcket och somnar om tills min roomie kommer hem och tar bort den. Men jag vill bara tillägga att jag var den som öppnade fönstret för att hon kunde slänga ut den.

Ormar:

Jag har inte sett en enda orm. Men danskarna i vår korridor var ute och gick i naturleden vid oss och fick syn på en SUPERSTOR orm. Var det en Anakonda? Pytonorm? Grön Mamba? Ingen vet. Det enda dom vet är att dom inte kommer gå där igen, någonsin.  Och nu vill jag inte höra att “ormen är mer rädd för dig än vad du är rädd för ormen”, det är bara något man säger och jag ber er att se “snakes on a plane”. Vad jag förstod det som är den helt klart baserad på verkliga händelser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s