Veckans Highlights (Det finns inget som heter “titanic låten” och Bamse’s bästa vän heter inte lille-skalman”)

Hej bloggen!

Tänkte att varje Torsdag så listar jag “Veckans Highlights”. Som en present, från mig till er.

1. När Jag och Jacob hör en kille spela säckpipa medan vi pluggar (Ja vi var fortfarande i Macau, inte Skottland) och jag utbrister “ÅÅÅÅH DET HÄR TITANIC LÅTEN”. Jacob förklarar att det här inte alls är “Titanic låten” utan “Amazing Grace” och bara för att låten varit med i Titanic betyder inte det automatiskt att den inte varit i flera andra filmer, typ 10 stycken (när någon dör vanligtvis).  Jag svarar med “One time a titanic-song always a titanic-song, SNAP!”  medan jag knäppte med fingrarna demonstrativt och kände mig väldigt smart.

2. När Jacob får reda på (efter två år) att jag knappt vet vad Bamse är (jag kollade mest på tv-shop när jag var liten) och har en liten quiz med mig.

Jacob: Men du måste veta vad Bamse dricker för någonting?!

Jag: öööööööööhh, super…honung?

Jacob: Nej Tina… det är dunder honung… Men vi försöker igen. Vad heter Bamses bästa vän?!

Jag (stolt): JAG VET!! Lille-skalman!!!

*helt tyst*

(Bamses bästa vän heter alltså inte lille-skalman om ni inte förstod det)

3. När vår lärare i Business Communication pratar om “virtuella kommunikations möjligheter” och kommer in på Skype. “Skype is soooo amazing, do you guys have skype? It’s like sometimes, you can see a video and if there is a good connection you can really see the face of the person, like, the person is IN FRONT OF YOU!”. Jag och Jacob försökte låtsas vara fascinerande.

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Veckans Highlights (Det finns inget som heter “titanic låten” och Bamse’s bästa vän heter inte lille-skalman”)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s