Jacob’s födelsedagspresent:

images

Källa

Jacob fyller år på söndag så vi bokade ett hotell i Hong Kong. För… ja varför inte… “yolo”, tänkte vi. Och vi hade kollat vädret. Soligt på lördagen och “lite molnigt bara” på söndag. Vi hade fått ett sjukt fint hotell till bra pris, fem stjärnigt och pool på taket. Vi skulle sola och bada och tänka “livet blir inte mycket bättre än såhär”. Och så skulle jag kanske skaffa instagram för en gångs skull och skriva något som #view#suntan#life#thismakesmelooksuperrichbutiamnot#suntanagain#view#fuckigotasunburn#lifeagain. Och kanske skulle jag posta en bild på bloggen och skriva något poetiskt om att alla mål jag haft i livet har lett till denna dagen och blablablablablabla, “var positiv.”, etc.

Anywho, så hände det här:

Screen shot 2013-09-21 at 19.12.47

Och det här:

Screen shot 2013-09-21 at 19.13.44

 

Vi åker alltså inte till Hong Kong.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s