Jacobs födelsedag – it’s not five star but preeetty daaamn close (som man brukar säga).

Nu är det så att Jacob inte gillar födelsedagar…. MEN JAG ÄLSKAR FÖDELSEDAGAR!!! Sedan jag kom in i Jacobs liv har jag firat hans födelsedag åt honom kan man säga. Därför vägrade jag att en “liten storm” skulle stoppa Jacobs födelsedagshelg.

Här är bilderna:

Image

Den där poolen på taket med utsikt över hela Hong Kong kan ta sig i röven tänkte jag och vi drog till stranden i Macau på lördagen. Okej… eventuellt höll jag tummarna att jag inte skulle drabbas av rabies när jag badade men utsikten var ju fin:))

Image

Sedan drog vi till vårt nya favvoställe och Jacob fick pizza. Det är svårt att se om Jacob verkligen är nöjd här (pga att han blir extremt obekväm att vara med på bild) men han var jätteglad!

Image

Image

Nästa stopp var lyxbio.  Jag kommer aldrig trängas i en sf-salong igen, någonsin. När man kommer in har några servitörer redan tagit fram dricka och två minuter innan filmen börjar, kommer en servitör och frågar om man vill ha “sweet or salty popcorn”.  Känslan när jag kom ut ur salongen var typ: JAG VILL VARA VIP JÄMT!!!

Image

På söndagen hade jag fixat frukost på balkongen. Och angående tårtan. Donuts var det enda som inte smälte i värmen. Ljusen kunde jag heller inte tända pga blåsten (ni vet monstertyfon på g). Dock blev Jacob glad!

Slut kommentar på detta: “it’s not five star but it is preeettty daamn close”.

Kramis!

 

 

 

 

One thought on “Jacobs födelsedag – it’s not five star but preeetty daaamn close (som man brukar säga).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s