Tyfonen som aldrig kom och tankarna kring detta:

Tyfonen kom aldrig. Mina tankar kring detta:

1. Jag fick aldrig testa mitt paraply med “storm-skydd”. Hur ska jag nu veta att det håller vad det lovar?!

2. Det första tipset jag och Jacob fick angående tyfonen var att bunkra upp med massor av mat. Jag har därmed sjukt mycket torkade nudlar hemma som jag köpte i ren desperation. Vänta tills nästa “superdupermonster typhoon” eller käka upp?

3. Besvikelsen att inte kunna messa aftonbladet angående “är du där? kontakta oss”. Hade ju världens bästa bild redo:

Image

Text önskad: “Jag som skulle fira min födelsedag i Hong Kong på ett hotell med pool på taket… nu får jag sitta kvar här och äta billiga donuts istället… och ballongerna går inte heller att blåsa upp, man fyller ju bara 25 en gång”.

 

Puss!

 

 

 

One thought on “Tyfonen som aldrig kom och tankarna kring detta:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s