Veckans Highlights:

1. När jag berättade för några unga tjejer från Kina att jag är 25 och dom “Nooo it cannot be, you look like… us”. Jag svarar (medan jag slänger med håret), “No it’s ok, I guess I look almost 23, hehehehe”. Sedan berättar dom för mig att en tjej måste vara gift innan 25 i Kina för annars så är man en gammal nucka som ingen vill ha och man kommer vara ensam hela sitt liv.

Känn ingen press Jacob.

2. När min HRM lärare startar en (seriös) diskussion om det finns några yrken som “bara tjejer eller killar kan göra” varav han avslutar med “Nanny-jobs is only for old women with children”. Var nära på att räcka upp handen och säga “I have been a nanny for a year and it went like tooooootally fine”. Tills jag inser att jag fick sparken en gång och repade tre bilar.

(HAHA. Inser nu att jag kanske inte skulle gett ut min bloggadress till kollegorna på sommarjobbet).

3.  När vi bokade ett vandrarhem i Hainan över jul som verkar skitbra! Billigt och återbetalningsbart. Eventuellt har vår hybris efter “lyxhotell med pool på taket och ett pris som inte är återbetalningsbart” gått över efter monstertyfonen (som aldrig kom).

Kramis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s