Trip to Hong Kong (världens högsta bar och jag hade på mig något annat en shorts)

Ännu en trip till Hong Kong. Denna gång tänkte vi äta på ett ställe som en kompis rekommenderande samt dricka drinkar på världens högsta bar. Jag tog därmed på min festligaste outfit. Förutom skorna, jag har bara ett par skor med mig (förutom träningsskor) och dom är inte ens mina. Jag ärvde dom av min mamma.

Wiho:)

Här är jag hur som helst festklädd utanför hotellet:

Image

Första stoppet var restaurangen “Din Tai Fung” och vi insåg ganska snabbt att det här är nog Hong Kongs mest populära restaurang, och ja, vi skulle nog ätit lite innan.

Väntlistan:

Image

Vår kö-lapp:

Image

Den här bilden skulle nog Jacob beskriva som “Grumpy Tina” eller “Hungry Grumpy Tina”.

Image

50 minuter senare fick vi käka och det var värt det hörrni. Jag orkade inte fota när vi fick maten (för jag var JÄVLIGT hungrig… och lite aggressiv) så här är en bild på hur maten såg ut efter vi ätit upp:

Image

Efter maten var det dags att åka till Ozone, världens högsta bar. Man får först gå igenom Ritz Carlton hotellet och redan där kände jag att jag liksom inte riktigt hörde hemma. Men tänkte “Hey, finns säkert andra som bara har ett par skor här”.

Not.

Hur som helst, här är våra drinkar. Och utsikten var fin:)

Image

Kram/Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s