Mid-week Highlights (Som ett avsnitt ur breaking bad + panik + nya tofflor)

1. När Jacob efter andra Hong Kong resan berättar att taxichauffören som tog oss till hotellet somnade vid ett rödljus?! OCH snortade något från en behållare.

“Jag var rädd att du skulle få panik Tina”.

Haha HÄR hamna jag i en så kallad “spontan fosterställning” och vaggade fram och tillbaka och sa “Okiiii, har inte panik, har inte panik, VARFÖR KÄNNS DETTA SOM ETT AVSNITT AV BREAKING BAD, VARFÖR??!!). Jacob försökte sedan lugna mig och sa “men det är lugnt Tina, okej, sova framför ratten mitt i ett rödljus kanske var dumt men det var nog säkert bara luktsalt han snortade”.

……………..okej.

2.  När vår HRM lärare frågade mig om jag hade några speciella intressen varav jag svarar “Socialize… and sometimes I go cross-skiing” och Jacob får samma fråga och ger ungefär samma svar. Vår lärares svar,  “You have the SAME interests??!!”

Här var jag redan sjukt irriterad på vår lärare att jag var nära på att säga “Yes we are together if you did not know that”.

(Eller nej,  det var inte det jag tänkte säga… men då min familj inkl. svärisar läser detta så vill jag inte traumatisera någon).

3. Min nya tofflor:

Image

Jag har alltså bara ett par vardagsskor och köper dessa. Okej, kanske inte den bästa prioriteringen men hur fashion är inte dessa?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s