Tre anledningar varför det är Torsdag och det inte blir någon “Veckans Highlights”:

Det är torsdag och jag tänkte presentera veckans highlights men har verkligen inget att skriva om:((.

Beror med störst sannolikhet på att:

1.  Jag har pluggat (jo, efter några veckor kom jag och Jacob på att vi kanske skulle plugga lite. hehe)

2.  Jag har inte skämt ut Jacob någonting! Har tappat stinget. Dock är Jacob väldigt glad hela tiden och bah “life is so good right now when your not shaming me out”. Engelska pratar han också hela tiden, precis sådär. Haha.

3. Har inte gjort någon ny upptäckt sedan Hong Kong. Jag och Jacob skulle göra något äventyrligt igår,  typ gå Macau’s högsta byggnad utan “hand rail” och bara en fastspänd lina som stöd. Även om jag är otroligt lättad att det inte blev av (än) såååå skulle kanske man kunna skriva något roligt om det här. Händer ju alltid något humoristiskt när jag får panik.

4. Det har regnat. Alltså när det regnar här är det som allt dör. Sämst internet. Man sitter liksom inne och kollar på kinesisk såpopera. Som tur var är skådespeleriet så himla dåligt att man förstår vad som händer:

“Han blinkar tre gånger med ögat mot den där tjejen i den röda cocktail klänningen, jag tror han får något ikväll”

Eller:

“Åh kolla Jacob en annan tjej  gråter och kastar en ring på honom, jag tror det är slut mellan dom nu”

Eller:

“JA JAG VET, hon slängde ringen på han för att ragga på tjejen i den röda cocktail klänningen.”

(sedan är det oftast slut på avsnittet)

Nej nu ska jag googla “Ways to shame out your boyfriend without him breaking up with you + how to write about it in a blog without him breaking up with you

Kramis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s