Helgen (hur 8.5 km vandring blir 3 mil och hur det känns att matcha sin kille på stranden)

Lördag:

Under lördagen vandrade vi FLERA MIL!!! Eller 8.5 km för att vara exakt. Men 8.5 km var så himla nära 9 km så blev mycket lättare att säga så. Sedan kom jag på att 9 km är sjukt nära en mil. Och har man väl gått en mil så är det lika med kanske fyra mil.

Image

Varför jag ser så glad och hurtig ut? Vi har gått 500 meter.

Image

Fortfarande gått 500 meter alltså.

Image

Wiiii, fint va?

Image

…. och såhär kan man se ut efter 8 km…………………………

(Jag vet inte vad Jacob tänkte när han tog den här bilden men jag tror han ville minnas det här ögonblicket för alltid)

 

Söndag:

Var vi på stranden och typ såhär nöjd var jag:

Image

källa

Enda jag skulle klaga på angående när jag och Jacob åker till stranden är att jag har samma färg på bikinin som Jacob har på sina badbyxor. Känns eventuellt lite för “matchy matchy”. I och för sig så är det inte så svårt att se vem tillhör vem men känns som vi måste prata om det här.

Kramis/Tina

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s