Tre saker att se fram emot i veckan:

Tre saker att se fram emot i veckan: 

1. Jag och Jacob har fått vårt visa förlängt i Macau! Yayyy!! Nu kan vi söka visum i Kina. Först tänkte vi bara köra på one-entry eller two-entry visa. Men Kina är liksom 20 min bort så multi-entry känns som en bra idé OCH man kan få sån sjukt billig manikyr där. 

Sofia’s kommentar på detta “Låter vettigt, undra hur många som skaffar visa till Kina för att få Manikyr”. 

Jag. Antagligen. 

Vad tycks?

Image

källa

2. VI SKA KANSKE TILL DISNEY LAND I HELGEN. Ungefär 90% säkert. Dock har jag frågat alla andra utbytesstudenter om dom vill med till Disneyland. Men alla jag frågat blir tysta, kolla ner i golvet, suckar sedan fram ett “No Tina, we do NOT want to go to Disneyland, even if there is a halloween theme and it is supposed to be “really scary”. 

………… i reklamen så ser det faktiskt läskigt ut. Jaja, Jacob följer med (någon måste ta kort framför slottet när jag har min musse-pigg keps). 

3. Har inte fått fot-massage än pga mitt senaste kärleks-inlägg. Antar att Jacob verkligen vill göra det BRA. 

… eller så vill han inte göra det alls. Inte för att bli nostalgisk men jag kom ihåg för typ två år sedan när allting var nytt och roligt och Jacob inte insåg sitt egna “fot-massage”-värde. Vad behöver man göra för att få en fot-massage här egentligen???!!! 😦

HAHA, kanske ge fot-massage till Jacob själv. Men det det tar ju extremt mycket energi. 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s