Jacob är sämst på att gömma godis + inget speciellt

Den här helgen har vi gjort…. ingenting. 

Jag och Jacob har pluggat ikapp lite för vi ska resa nästa vecka (och det är ju wiiiiiiiiii, även fast det nu är, blöööööö)

Hur som helst, två punkter om livet just nu:

1. Jacob’s mamma var på besök och tog med sig 2 kg lösgodis. Jag bad Jacob gömma godiset, för att det kanske skulle räcka i, jag vet inte, en vecka i alla fall. Två gånger hittade jag godiset. Varje gång gömd i GARDEROBEN. Seriöst Jacob, du känner mig…

Sidnot: När jag var 10 år och skulle skriva ett brev till vår nya lärare så skrev jag “Hej jag heter Tina, mina intressen är rida, handboll och GODIS. Ja jag listade godis som ett intresse. Skrev också att en av mina drömmar var att åka till Finland. Nu i efterhand kanske pga taxfree godiset.

2. Har börjat att röra på mig lite igen. Jag köpte ju ett par fina springskor och det är nice att springa  lite. Men området där jag springer nära skolan är typ Macau’s svar på gamla stan. Mycket turister och efter två månader så känner jag “Skiter iiiit” och springer bara förbi alla turister som ska ta kort på varandra.

Det finns alltså minst några hundra bilder som pryds av detta ansikte:

Screen shot 2013-11-10 at 22.52.58

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s