Hemma i Umeå:D:D:D

Hello bloggisen!

Då var man tillbaka i Umeå, världens metropol! När jag gick av planet andades jag in den friska luften samtidigt som den blöta snön ringlade ner och jag utropade: “UMEÅÅÅ I am here now, the queen has lan…d….”

“För faan serä för, folk vill ju komma iväg!”

“Ja, eh, ok, jag ville bara berätta för alla att jag landat…. jag har en resblogg! Visste du det? En gång jämförde jag mig själv med en säl och fick 78 unika besökare, det är lika många som kommer på *idol-signeringar ungefär!”

“…”

Jaja.

Skönt att veta att hotellet jag och mamma bor på uppgraderade oss med kommentaren “hmmmm.. du har blivit uppgraderad.. ja, eh… det bara blev så!“. Nu bor jag och mamma på trettonde våningen med utsikt över älven och har fått morgonrockar. Definitivt tack vare säl-inlägget. Definitivt. Och jag inser nu att jag har blivit uppgraderad på hotell kanske tre gånger på superkort tid och snart får jag nog hybris och tror att hela mitt liv blir en uppgradering.

Och just det, den här konversationen skedde taxin:

Taxichauffören: Är du student?

Jag: Joo, ehh. asså, typ, jag har varit utomlands i 6 månader.. blablablablablablabla…Macau…blabla…Kina..blabla…

Fem minuter senare:

Taxichauförren: Alltså, jag menar om du ska ha studenttaxa eller inte….

Jag: Jahaaaa, ok, eh jo, det vill jag…nog…ha.

Mamma (inflikar): HAHA, jo jag är ju då bara medresenär eller hennes LEDSAGARE, hur fan ska det här gå?  HAHAHAHAHA!

Taxichauffören: Jå, men visst, jag säger som Anja Persson, Jå man få se hur det hä utreder* sig.

 

*Jag har nu vart uppe i MER än 30 timmar så jag vet inte riktigt vad som ska stå där. Något med ut. Så Anja inte läser det här och känner sig kränkt.

*Haha, fick precis en uppenbarelse när Idol-Kevin undrar var alla tog vägen på idol-signeringen på Åhlen’s  och jag klappar honom på axeln och säger “Jag tror dom sitter inne och läser min blogg Kevin… va inte så hård mot dig själv”.

Och just det, kram på er alla därhemma! Åh vad jag har saknat er och känns så skönt att vara hemma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s