Throwback Thursday Bloggis-style (världens bästa alla hjärtans dag läsning! Woop!)

Här kommer min alla hjärtans dag present till er!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!

Haha, jag är så himla upprymd över detta, känner mig som en moder Teresa (i blogg format).

Hur som helst, jo, jag har ju haft en del bloggar tidigare och tänkte dela med mig av lite gamla inlägg jag gjort. Jag har ju en del inlägg, många som är skitroliga att kolla upp i efterhand. Några sjukt pinsamma. Men mest roligt. Så nu börjar vi! Wiiiiii

Introduktion: Det här är skrivet dagarna innan alla hjärtans dag 2009, alltså fem år sedan. Jag var 20, bodde i New York, arbetade som au-pair och jag var…singel:

Screen shot 2014-02-14 at 08.47.38

Kommentar: 
1. Tacos som romantisk middag???!!! Inte det sexigaste man kan äta. Jaja. Hade antagligen inte så mycket krav då. Förutom privat jet och en resa till Bahamas. Men alltså några krav måste man ju få ställa.
2. Varför skriver jag ihop ett fiktionellt  inlägg dagarna innan alla hjärtans dag? Hade jag inget bättre för mig som ett, jag vet inte, ett au-pair jobb kanske? Just det, var inte så bra på det jobbet, hehe.
3. Är just nu tacksam att jag har Jacob! Puss på dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s