Tränat! (Dokumenterat i gifs!)

Jag tränade i Onsdags!!!!!!!!!!!!!

Innan jag åkte till Macau så köpte jag ett par svindyra joggingskor för att jag skulle “hålla igång” och “jogga lite”.

jog-and-drink-green-shit

Och det gick super bra…. i början. Sedan började mer likna det här 😦

horizontalrunning

Hur som helst, eftersom det är svinkallt och halt (halkade tre gånger på väg till skolan igår och då bor jag 50 meter därifrån)… så är jogging inget alternativt. Jag körde lite SH’BAM istället. Ett danspass där syftet är att känna sig som en STJÄRNA!!!! Precis som i en egen musikvideo!!! Perfekt för mig alltså.

16:50: Mot Iksu

17:10: Alltså ska det var sååååhääär tungt, aaahhh, jag tror inte jag klarar det här! HUR JOBBIGT SKA DET VARA?

17:11: Cyklat upp för backen vid skogis och lägger mig i snön av utmattning.

(Jag har alltså inte kommit fram än)

17:12: *kollar klockan* FAN OCKSÅ! Jag blir sen!!!

17:13: *cyklar det sista 50 metrarna super fort*

17:17:  Ohps, passet har börjat. Försöker gå in i salen lite smidigt samtidigt som Flo rida spelas……… åh nej inte Flo rida………… *försöker ej kräkas* (visste ni förresten att låten “whistle” INTE handlar om en visselpipa?)

17:18: Låten över, pjuh! Nu får jag verkligen veta vad jag går för, hehe. Oh, yeah! Nu ska vi se… först vänster, sen typ armen åt höger, samtidigt som jag ska vara lite cool. För det är man när man dansar till Hip Hop. Oj vad svårt det blir, vad ska jag göra med armarna egentligen? Och varför känns balansen så himla dålig, känns som jag kommer dansa in i någon snart.

newgirl-landlord3

17:25: Dansar in i någon! Ohps.

17:36: En salsa låt! Nu ska vi alla i salen låtsas att vi är Jennifer Lopez och egentligen bor i Rio De Janeiro, inte Umeå. Funkar bra.

giphy

17:40: Nä… det gör inte det.

tumblr_m4ln1w9nby1qdv2s8o1_500

18:00: Passet över! Wiho!

demi-lovato-arms-up-yeah-gif

ps. Haha, fick precis en syn eller “vision” över hur någon läser raderna om Flo rida och tänker: “VADÅ, handlar “whistle” inte om en visselpipa? Så 50 cent’s låt Candyshop handlar inte om Godisråttan i Umeå?!!!!??? *nope* ds.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s