Söndags-listan: Fem saker som är bra med att komma tillbaka till Sverige

1. Jag slipper utsätta mig för livsfara varje gång jag ska gå över ett övergångsställe. I Kina finns ingen Zebra-regel. Det finns inga regler alls och ett körkort kan man köpa utan att ha kört en enda kilometer. Att gå över gatan i Kina kan beskrivas som det gamla tv-spelet “Frogger” fastän det är på riktigt och man bara har…ett liv.

frogger_3d_by_nes__still_the_best-d2y923o

2. Jag slipper tänka “hmmmmm undra om jag blir magsjuk av det här” så fort jag ska äta. (Kuriosa: I Macau var matsäkerhet i restauranger ett “hot topic” då man år 2013 hade fått riktiga regler angående mathållning:D)

3.  Jag slipper gräva min egen grav. Konstant. Alltså jag gör det ju fortfarande bara inte lika ofta. Tar en paus ibland.

4. Snabbt internet! Vill jag youtuba en video så äre bara att liksom trycka på play så startar den automatiskt? Och bara kör på? Ingen buffring?

5. Talang 2013.

Blev jättesugen när jag såg reklam för det på TV3 och Aschberg berömmer ett par killar som sjunger i hula-hula kjolar från Buttericks och säger “ALLTSÅ, MARKOOLIO OCH SEAN BANAN, NI FAAN KAN SLÄNGA ER I VÄGGEN!”

Näää….den där punkten hitta jag på.

Pusshej!

Tinis

One thought on “Söndags-listan: Fem saker som är bra med att komma tillbaka till Sverige

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s