Flashback Friday (Eller den gången när vattnet tog slut i Dublin)

Jag träffade en kille som jobbade på samma it-företag som mig i Dublin och vi lunchade i veckan.  Vi skulle kunna säga att en del förträngda minnen kom upp. Exempelvis när vattnet tog slut i Dublin. Mina kompisar från Dublin vet EXAKT vad jag menar, men för er som inte var där då, såhär var det:

Jo. Under min första vinter i Dublin blev det superkallt (för att vara Dublin) och det fanns ett rykte att vattenledningarna skulle frysa. Ni tänker nu: “Ja, okej, vattenledningarna frös och slutade fungera?” NEJ. FEL. Ni tänker istället:“Källan till allt vatten frös till is och inget vatten kunde färdas till ledningarna”. NEJ. FEL. Invånarna i Dublin var så rädda att vattenledningarna kanske skulle frysa att sjukt många hade vattnet på i kranarna. Konstant. I en vecka. Det var till och med så illa att man gick ut i tidningen “THE WATER PIPES WILL NOT FREEZE, PLZ TURN THE WATER OFF”. Men ingen lyssnade och sedan fanns det inget vatten i en vecka:D. Wiho!

Jag har såklart ett gammalt inlägg ifrån detta. Daterad Januari 2010:

Screen Shot 2014-03-07 at 20.41.35

Slutsats: Google kan göra mycket men inte hämta vatten:(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s