Hur man inte ska ta en genväg från skolan (eller hur man ger sin kille huvudvärk)

Ja, vilken dag igår. Först blev Jacobs iPad snodd (men återfunnen, dock som bevismaterial:D). Efter Jacobs’s lilla situation var över kraschade min dator från typ ingenstans. Gick iväg för att fylla på vatten och kom tillbaka och den ville inte längre! Gaaah! Som tur var så vet jag hur man googlade så jag och Sofia fixade min lilla dator tillsammans (vilket styrker min tes att alla kan jobba på it-support bara man kan googla).

mmmmm….. i-landsproblem. Men det sluta inte där. Här är ett samtalet mellan mig och Jacob senare på kvällen:

*Jacob ringer mig*

Jacob: Alltså… jag OOORRKAAAAR INTEEEEEEEEEEEEEE. Helt slut i huvudet. Tur att vi inte behöver göra något nu.

Jag: Asså… jooo.

Jacob: Vadå?

Jag: Jo… eh.. vi behöver fixa min cykel.

Jacob: Vadå fixa din cykel? Vad har du gjort?

Jag: Jag skulle ta en genväg från skolan och hem.

Jacob: Men hur kan du ta en genväg hem från skolan? Du bor ju vara 50 meter därifrån?

Jag: For your information… så finns det en genväg! Man behöver bara gå upp för en snöig kulle.

Jacob: Okej…

Jag: Och jag är helt säker på att det är världens bästa genväg om det inte är snö och is på. Vilket det var. För det är fortfarande vinter. OCH JAG TOG FAKTISKT SATS! Men det räckte inte och jag gled och cykeln åkte ner för kullen och jag med. Två gånger. Så därav behöver vi laga min cykel. Kommer du snart?

Jacob: … jo jag gör väl det.

IMG_0955

Notis 1: Cykeln ej fixad

Notis 2: Kanske ska döpa om blogg rubriken jag hade i Macau från “hur jag skämmer ut min kille” till “hur jag ger min kille huvudvärk”. Hihi.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s