Det bästa toa-klottret på Umeå universitet (Ladies edition)

Hejhej!

Innan jag börjar den här listan så vill jag bara säga att detta INTE uppmuntrar till att klottra. Det är typ… olagligt. Och när jag väl är igång:

1. Don’t do drugs kiddies

2. Dejta inte någon som har proteinpulver i stora  “hundmatspåsar”  *Cuz he ain’t gonna be marriage material girl*

3. Glöm inte att källsortera!

Jaja… nu kör vi:

 Den som missförstod typ allt:

IMG_0003_2

 

 Kommentar: Haha, försöker tänka mig när den där tjejen skrev “let it roll”, kom tillbaka och någon har skrivit “roll the joint, yeah!” och tänker “mmm.. var inte det jag menade men OKEJ!”.

Den som muntrar upp i 60 watts ljus:

IMG_0010_2


Kommentar: Omg, thank you! Ska jag tänka på när jag ser min glåmiga hy i 60 watts ljus…

Den som vet EXAKT vad jag menade:

IMG_0008_2
Kommentar: EXAKT VAD JAG MENADE!!! Vem fan är snygg i 60 watts ljus? 

Den som förklarar hur en riktig examen ska vara:

IMG_0009_2


Kommentar: YOU GOOO GIRLS!!!!!!

 Den som vill veta hur lång man är:

IMG_0005_2

Kommentar: “Du kanske har andra skor?” – bra analys:D

6. Den personen som inte trodde hon kunde bli klådd (men blev det):

IMG_0004_2

 

Kommentar: Man tror man är bäst men det finns ALLTID någon därute som kan klå än. Och ja, jag fick stå på tå för att ta den sista bilden.

…Och med dom uppmuntrande orden avslutar jag det här inlägget. Nej just det. Kan tänka mig att supermånga tänkte hur jag bar mig åt i detta inlägg. Joo…först berättade jag min idé för Sofia och vi spåna på en plan (känner alltid att hon ger mig bra råd):

IMG_0001_2

 

… Sedan var det typ bara att hänga lite… vid toan (och vänta tills ingen var där). Ville liksom inte verka som ett “wierdo” (HAHA, okej, försent eftersom det här inlägget är postat nu) och sedan försökte jag typ smidigt ta kort på mina favvos. Man har ju ändå gått i skolis snart tre år så lite koll har jag.

Kram på er! Och FYFAN VAD PINIGT det här kommer bli om ni INTE tycker det här är roligt. Då är jag ju bara en… konstig tjej som tar kort… på toa-klotter. Hehe. Jaja, tur att mamma gillar mig iaf. Och Sofia.

Närå.

tumblr_m73kbbimce1ry1lcwo1_500

 

2 thoughts on “Det bästa toa-klottret på Umeå universitet (Ladies edition)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s