Hur man tar kontrollen över sitt liv! :D

Gah. Igår så skulle jag till jobbet en snabbis och tänkte att idag… IDAG är dagen jag tar kontroll över mitt liv,  “Jag är ju ändå 26 år” och “min kille kanske bäddar in mig ibland men jag kan i alla fall verka proffsig och har koll på mitt liv”.

I alla fall. Jag satte på mig ett par svarta jeans och en “stilren skjorta” (som jag stoppade in i jeansen). Jag åt min gröt (cAuZE it HaS a Lot of FiBeR aNd I tHiNk ThAT iS GroWn-uP) utan att spilla och jag kände verkligen att…nuuu..nuuu… har jag verkligen kontroll över mitt liv och packade ihop mina grejer för jobbet.

Precis när jag var påväg ut så kommer jag på att “ooohps… jag har inte borstat tänderna, borde nog göra det lite snabbt”.  Jag slänger av mig jacka, skor och väska och borstar tänderna. Vilket går superbra tills de sista sekunderna innan min tandborste signalerar “det har gått två minuter nu” (jag behöver alltså en tandborste som säger till när det är färdigt) så spiller jag tandkräm över skjortan.

Så vad gör jag? Tänker igenom alternativen noga för att på ett smart sätt komma fram till bästa lösningen?

Nope. Får panik och gnuggar in fläcken i skjortan vilket slutar med det här:

 

20140522-120820-43700295.jpg Haha älskar att jag är i den åldern då man kan misstänka att jag läcker bröstmjölk. Man bah, “nej, det är tandkräm och min kille bäddar in mig ibland, frågor på det?”

 

Kramis!

 

 

 

One thought on “Hur man tar kontrollen över sitt liv! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s