TBT – Mothers day edition (eller hur man absolut inte blir mammas bästa vän)

Screen Shot 2014-05-23 at 17.13.49

 

Kommentar 1: HAHA, “plan fyra är så gymnasie”  (*still do it*)

Kommentar 2: Vilken plan använde jag mig av då? Svar: Ingen av dom.

Det som hände var att mamma lugnade ner sig efter en dag och allt var som vanligt (förutom att vardagsrumsbordet hade en foundation-fläck. Det var ju kvar). I och med det så slappna jag liksom av igen och bestämde mig för att göra min manikyr på vardagsrumsbordet (japp) och råkade då lämna kvar en bomullstuss med aceton så liksom den svarta lacken på bordet försvann där jag hade lämnat tussen…(Vilket är MYCKET värre än en liten foundation-fläck)

Jag handlade dock sjukt snabbt och hämtade en svart tuschpenna och målade över detta och än idag har mammis inte märkt detta. Tihi!

…Förutom idag då när hon läser det här.

Och med det vill jag säga. Kom ihåg att jag älskar dig mamma! Och hoppas du älskar mig mer än ditt vardagsrumsbord (och visst var det en bra problemlösning med tuschpennan? Har jag nog fått av dig tror jag.)

Pusshej!

 

 

6 thoughts on “TBT – Mothers day edition (eller hur man absolut inte blir mammas bästa vän)

  1. Älskar dej oxå:)) och tack för de fina presenterna har precis skrapat fram tre tv-apparater :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s