Hur man fejkar en au pair-ansökan del. 1 : “Låna någon annans barn”

Hej!

Jag har haft en liten “mini-crisis” (som man säger) angående vad jag ska göra nästa läsår? Först tänkte jag plugga och ta en paus och åka till Kenya i två månader och fortsätta plugga. Sen tänkte jag ABSOLUT INTE ÅKA TILL KENYA FÖR DET FINNS FARLIGA DJUR OCH MAN SKITER I ETT HÅL I GOLVET OCH VAR FINNS DET TOA PAPPER NÅGONSTANS????!!!! JACOB HJÄÄÄLP! UÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!

*panik*

Jaja. Nu har jag försökt att intala mig själv att åka till Kenya ändå. Jag menar det vore ju skitcoolt att ändå ha gjort det? Och jag har ju redan gjort tusen andra saker som jag aldrig trodde jag skulle fixa. Som att åka själv till USA och ta hand om…eh barn. Jag gick faktiskt igenom ett fotoalbum jag var tvungen att göra till min au pair-ansökan med Jacob, för inte så länge sedan. Lät såhär:

Jacob (kollar på en bild där jag håller en bebis): Är det där ett barn du passade innan du åkte eller?

Jag: Nä.

Jacob: Men det står ju det?

Jag: Jo, jag vet.

Jacob: Vadå, tog du bara ett barn på gatan och liksom hitta på? Jag förstår inte?

Jag: Alltså, eh, det är min grannens barn. Jag fick låna henne till fotoalbumet till min ansökan.

Jacob: Va? Alltså, jag förstår inte. Du fick låna…barnet?

Jag: Jo, jag plingade liksom på och så fråga jag om jag fick ta kort med ett barn för jag skulle åka som au-pair. Hon hade också åkt som au-pair och hon peppade mig sjukt mycket samt tyckte det var en svinbra idé! Så jag fick låna hennes…barn i typ 20 minuter.  Hon liksom bara la barnet i mina armar och fota lite…

Jacob: ...

Jag: Och allt gick ju bra!

Jacob:

Jag: … jag fick sparken EN gång Jacob, EN gång…och repa tre bilar. Kanske.

Jacob:

Hehehehe.

*still did it*

Så. Tro på er själva hörrni! Kan jag, kan ni!

IMG_1933

…förutom en grej. Vad ni ÄN gör. Lägg inte en kökshandduk på sängen, som har tidigare tagit eld, även fast du är helt säker på att den är släckt. Orkar inte förklara. Gör. Det. Bara. Inte.


tumblr_m66zmlk2We1ql5yr7o1_r2_400

 

 

Pusshej!

Tinis

 

 

10 thoughts on “Hur man fejkar en au pair-ansökan del. 1 : “Låna någon annans barn”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s