Dom pinsammaste användarnamnen jag någonsin haft.

Hej allihopa!

Jag har gjort en lista över dom mest pinsamma användarnamnen jag någonsin haft.

anigif_enhanced-buzz-22777-1378826048-10

JAG VET! Så då börjar vi då! Wiho!

*untz untz untz*

5:e plats:

Var: ICQ

Användarnamn:995753479324734728539203812093823592390

Okej, jag minns inte det exakta användarnamnet men som vi alla vet var det ett. rent. helvete. att. adda. tillbaka. någon. på. ICQ.

Logik: ingen

Pinsamhetsnivå: 0 (så blir det när man inte har friheten att få välja själv)

4:e plats: 

Var: Helgon

Användarnamn: __tinaaaa__

Logik:”_tina_” var upptaget. “__tina__” var också upptaget. __tinaa__ var också upptaget.  __tinaaa__ likaså. Var alltså inget mer spännande än så.

Pinsamhetsnivå: 1

 3:e plats:

Var: Hotmail

Användarnamn: Handboll007

Logik: Handboll var coolt. James Bond var cool. Handboll007 = ascoolt

Pinsamhetsnivå: 2 (Jag menar jag var typ 10 år och det här känns ganska harmlöst. Plus, för att vara ärlig, har det hänt mer pinsamma saker i mitt liv. Som att en målvakt från ÖSK gjorde mål på mig när jag var målis under Örebrocupen 2003.)

2:a plats: 

Var:Playahead

Användarnamn: lillafinatina

Logik: Jag var liten, jag var fin, jag hette Tina. HAHA. Okej. Kanske inte hade världens bästa självförtroende som 14- åring men ett användarnamn var liksom något som man fritt kunde välja oavsett hur man kände sig. Så kände man sig som motsatsen till fin så kunde man i alla fall inkludera det i användarnamnet på Playahead:))).

Pinsamhetsnivå: 5 (ja, inte är det något namn jag skulle använda idag)

1:a plats: 

Var: Lunarstorm

Åh gud. Innan jag börjar visa användarnamnet som får första plats så vill jag bara ge en bakgrund till detta.

Åh gud. Det här är så pinsamt. Vill avlida medan jag skriver detta. Hur som helst. Jo. Det var såhär. Jag skulle skaffa mitt första lunarkonto och var 12 år. Alla hade verkligen lunar, ALLA och det var äntligen dags för mig att införskaffa ett lunarkonto. På min skola fanns det en ascool tjej som hade användarnamnet “DreamAboutMe” och som vilken 12-åring som helst så ville man köra på säkra kort. Så jag hade bestämt mig. “DreamAboutMe” fick det bli. Jag förstod inte ens innebörden utan bara tänkte “det här är sååå rätt”.

Så. När jag skulle välja användarnamnet var det såklart upptaget (kanske för jag försökte kopiera en annans tjejs användarnamn? Vem vet?).  Hur som helst, jag vet inte om ni minns det, men när man ville ha ett lunarnamn som var upptaget fick man förslag på ord man kunde lägga till i namnet för att göra det unikt. Det fanns alltid standardval som “cute”, “snygg”, “sexy”, “rolig”, “smart” och så vidare.

Så ni kan ju redan nu kanske gissa vad detta ledde till men jag fortsätter skriva för SÅN ÄR JAG OCH JAG SKÄMS ANTAGLIGEN INTE FÖR NÅGOT OCH HJÄLP LÄSER INTE MAMMA DET HÄR? GAH!!!???

6849774

Jag fortsätter. Men mamma, om du inte vill bli traumatiserad för livet och ha ångest över att du inte hade barnlås på Lunarstorm så kan du väl sluta läsa nu.

Sluta. Läs. Nu.

Okej, jag vet att du fortfarande kommer läsa detta men kom ihåg att jag idag är en normal person som har bra betyg, ett jobb och ett fungerande liv.  Trots mitt användarnamn på Lunarstorm som jag hade när jag var 12.

tumblr_inline_n7769cBJKH1scdu5y

Åter till min lilla historia. Hehe. Som vilken 12-åring som helst så läste jag Frida och kollade på MTV. Ordet “sexy” hade därför en positiv ton. Jag förstod liksom inte vad “sexig” faktiskt innebar utan mest att tjejer ska vara “sexy”. Var ju bara så. Därmed kändes det naturligt att lägga till… ordet… sexy..

Och för er som inte har har listat ut det här innan så var alltså mitt första användarnamn på Lunarstorm: SexyDreamAboutMe.

Jag var 12. Och förstod inte förräns 2 år senare vad det kanske betydde…

Minns att jag kunde få kommentarer i skolan om mitt användarnamn men jag förstod aldrig vad som var fel…

Jag hade alltså användarnamnet i två år…

Och nu läser min mamma det här…

Och min sväris…

…menar mina svärisar…

JA DET VAR DET. Tänkte om jag skulle skriva något mer men jag är upptagen med att gömma mig bakom en sten och aldrig mer komma tillbaka.

Pusshej!

Tinis

 

 

 

5 thoughts on “Dom pinsammaste användarnamnen jag någonsin haft.

  1. HAHAHA så jäkla bäst!
    Roligare att ha haft ett sådant användarnamn, jag hade ju ett tråkigt istället…. Annigirl_90 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s