Den gången jag inte hittade till Kungsgatan i Stockholm (och inte Hötorget heller. Antagligen)

Hej!

Då var man i Stockholm med familjen!

Började kvällen igår med tapas. Mamma hade beställt in mousserande och när en karaff med vatten kom till bordet började hon demonstrativt med en fin gest servera oss vatten ur karaffen, tills hon utbrister “MEN! Det här är ju INTE Cava, det här är ju… vatten”.

Haha åh. gud. Lantis-familjen i stan.

Nejdå, vi är ganska coola. Jag hittar ganska bra här. Har ju faktiskt bott en sommar i Jakobsberg. Kan köra (bil alltså) från Jakobsberg till Bromma och jag kan pendla helt själv utan att hamna fel och gå vilse.

Men det fanns en tid, innan Jacob, då jag endast hittade mellan Cityterminalen (där shopping-bussen från Örebro stannade) och Drottninggatan (där man shoppade). Och för att ge er en bild på detta, så tänkte jag visa en statusuppdatering jag gjorde för några år sedan.

*varsågoda*

IMG_0026-0.PNG

(Jo, 2012 var jag ihop med Jacob men bara några månader och vi hade inte kommit till stadiet där han kunde visa var Kungsgatan låg. Och inte Hötorget heller. Antagligen)

Pusshej/
Tina

ps. Om man inte vet vad Kony 2012 är – googla 😀 .ds.

One thought on “Den gången jag inte hittade till Kungsgatan i Stockholm (och inte Hötorget heller. Antagligen)

  1. Hej! Men gud va kul att du har hittat mig igen, eller vad man nu ska säga. Och vilken slump dessutom hur de blev. Haha mycket har hänt sen USA och det är ju sjukt att de är 6 år sedan. Jeeeezez. Då var jag nog lite mer “galen” med bloggandet och körde all in och så, nu har jag en betydligt lugnare nivå. Men så har jag ju blivit äldre också och förhoppningsvis lite klokare. Inget löshår och nagelförlängning längre haha 😉
    Häftigt att du ska iväg som volontär, det låter spännande och jag säger verkligen go for it. Passa på medans du kan. Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s