TBT – saker jag skrev om innan jag träffade Jacob (antagligen)

Hej!

Det börja närma sig min och Jacobs tre-års dag Jag vet! Tre år!

(För att kolla vad jag skrev förra året, klicka HÄR).

…så, vad skrev jag om innan jag träffade Jacob?

Jo, när jag var 20 år, Au pair i New York, så skrev jag det här (japp): 

Skärmavbild 2014-10-22 kl. 16.37.23

Screen Shot 2014-09-26 at 19.37.15

 

 

Screen Shot 2014-09-26 at 19.37.22

 

 

Screen Shot 2014-09-26 at 19.37.33

 

Notis. 1: Älskar att jag var så målinriktad “Nu har jag varit singel ett tag… SÅ NU ÄRE DAGS ATT SKAFFA EN NY MAN?!”

Notis. 2:  “Vi kan inte solsemestra tillsammans…”, “Han har redan fru och barn…, “Död…”, HAHA, jag älskar min förmåga att tänka kritiskt som 20-åring. En känsla för detaljer hade jag i alla fall. Garanterat.

Och vad hände efter inlägget då? Det gick det några år. Jag hann åka till Dublin. Åka ifrån Dublin. Åka till Umeå. Träffade Jacob och nu är vi här. Tre år har det gått.

Så…hur många plus och minus får Jacob då?

Macau 046

+ Kan solsemestra tillsammans

+ Har ej fru och barn

+ Lever

+ Kan korrekturläsa bloggen

– INGENTING, ABSOLUT INGENTING!!!??? (Får jag fotmassage nu…Jacob?)

..och älskling, jag har försökt tänka ut vad du gett mig. Och förutom massor av kärlek, respekt och en världens finaste relation så har jag fått något som jag trodde var svårt att få. Att kunna leva i en relation som både är tvåsamhet och självständighet. Att kunna vara med dig och samtidigt bli peppad att gå min egen väg. Och för det älskling, är jag för alltid tacksam.

Att vara med dig är som att komma hem. Jag älskar dig Jacob.

Puss!

6 thoughts on “TBT – saker jag skrev om innan jag träffade Jacob (antagligen)

 1. Aaaaaah, så fint!! Jag reagerar mest på att du var lika rolig i bloggen DÅ som nu… 😀 Och kärleken är vacker. Korrekturläser han verkligen din blogg undrar jag dock??

  1. Hehe, åh vad glad jag blev av din kommentar:D

   Ja, det gör han! I början gjorde han inte det men han hade ganska bra feedback så ett tag läste han nästan varje inlägg. Men nuuuu när jag har tränat så har jag blivit mycket bättre med språket så nu är det mer sällan.

   Hehe, var ganska bra på svenska i gymnasiet men sedan flytta jag utomlands och började plugga och skriva på engelska så tappa väldigt mycket. Gah, nu blir kommentaren lång men hur som helst så har jag verkligen märkt en skillnad på språket, som att jag kan uttrycka mig bättre. Kollade tillbaka på mina första inlägg i den här bloggen och insåg att jag verkligen blev bättre. Såååååå tack Jacob, hehehehe.

   Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s