Känslorna är “all over the place”…. sa inte jag. (men jag har fina gifs)

Hejhej!

Snart åker jag och mina känslor är “all over the place” som prins Daniel skulle sagt.

a582ee41e965a23abea3343a284bbb3e.jpg

Och därmed har jag automatiskt inte uppdaterat bloggen för jag vill ju verka balanserad och stabil.

*scrollar ner i bloggen*

*ser en gråtbild*

*scrollar ner i bloggen igen*

*ser en gråtbild igen*

3

fat-amy-rebel-wilson-quotes-24

Okej, eh…nu när vi känner varandra så….

Hur som helst. Det som är kul med resfeber är att man glömmer bort att man faktiskt har haft det när det väl är över. Allt jag kommer ihåg från resan till Macau är hur himla glad, upprymd och lugn jag var.

tumblr_inline_n8s25sPq4W1rkg7ly

För några veckor sedan:

Jag: Gah…. TANZANIA!!! %%/&&€GHKJGKJGJHHJHKKJ…. *UÄÄÄÄ*

Jacob: Men detta är ju ganska normalt ändå. Att du reagerar såhär. Var ju exakt likadant innan vi skulle åka till Macau.

Jag: Va?

Jacob: Ja, du var ju inte lugn precis.

Jacob: Nä, jag var ju HUR lugn SOM HELST???!!! (note to self: om du måste understryka hur lugn du varit – så var du inte det)

Jacob: …..

*två minuter senare*

Jag: Men eh, vänta, just det. Det var ju då som jag typ frenetiskt la in mina krämer och typ smink i små, små reseförpackningar. Jag kanske höll på med det i minst två dagar.

Jacob: mmmm

Jag: Och…öh… allt jag gjorde var att söka efter typ “flight reports” på YouTube…för att se hur det typ var att flyga…dit….med flygbolaget.

Jacob: Ja precis. Exakt så…var det…

Hehe. Ohps. Skönt att man har blivit ett år äldre, lite coolare och lugnare.

post-23319-Lion-King-Timon-NOPE-gif-Imgur-VRc9

*spolar fram bandet*

Igår: 

Jacob: Vad gör du?

Jag: …inget

Jacob: Men det låter som du åker buss eller något? Vad kollar du på?

Jag: Jag kollar på…. flight reports på YouTube! Okej???!!!

Jacob: …nu igen?

Jag: Visste du att man kanske får kebab på flyget? På Turkish Airlines?

Jacob: Nä.

Jag: Nu vet du det. Jag kanske får en tandborste också.

Jacob: Ok.

Hoppas jag lär mig att använda tandborsten ordentligt bara.

Nä, nu ska jag rota fram lite reseförpackningar för min bodylotion. Det blir kul.

Pusshej/Tina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Känslorna är “all over the place”…. sa inte jag. (men jag har fina gifs)

 1. När jag drog till Kenya hade jag aldrig flugit förut. Jag gick vilse redan på Kastrup, grät när planet taxade ut, grät igen i Istanbul, gick fel i Nairobi och somnade utomhus i ett område där man inte ens bör vistas efter mörkret lagt sig. Men det gick bra! Jag kunde inte ett ord swahili men kom ändå till rätt buss (alla pratar engelska) åkte i typ åtta timmar, fast jag fått info om att den tog tre, klev av på rätt ställe och allt! Det kommer gå braaaa! Du verkar ju mycket mer berest än jag var (är) och alla är så himla trevliga överallt! Turkish air är jättetrevligt, även om jag inte har något att jämföra med.

  Hör av dig om du behöver tips, artighetsfraser på swahili eller pepp 🙂

 2. Jag vill följa med! Du verkar jätterolig och Tanzania fantastiskt. Hur kommer det sig att du fick det stipendiet?

  1. Åh, kom med! Det blir kul:D

   Jag är ursprungligen från Örebro och sökte ett stipendium genom Adolf Lindgren stiftelse. Man kan söka dit om man är från örebro eller har bott där en längre tid (typ fem år tror jag). Jag sökte det medan jag skulle plugga en termin utomlands och fick det då men sparade pengarna till detta:).

   Kram/Tina

   1. Då blir första steget att flytta till Örebro. Jag fick ett stipendium från min hemkommun en gång (målgruppen var personer som var folkbokförda i kommunen men studerade gymnasiet i en annan). Om jag minns rätt var det på 250 kr. Det räckte tyvärr inte till Tanzania.

    Trevlig resa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s