Tre positiva saker med en omtenta (eller fyra):

Hello guys,

Its been a long time. Thats because I’m so busy modeling and owning my own clothing line and hanging with my BFF Kimmie…

Ohps, glömde att jag har raderat Kim Kardashian game och inte är en c-list celebrity med två strandhus.

Jaja, det har skett en liten motgång i mitt liv och det är att jag har fått en…om…tenta (!!!). Jag har därmed “lite att göra”.

…och som några av er kanske vet så är jag inte superbra med att hantera motgångar.

LKESST4

Hur som helst.

Jag tänkte att jag kunde lista några saker som är positivt med att jag har omtenta…för…varför inte?

Okej, då kör vi:

1. Jag grät i alla fall inte offentlig:
Som vi har gått igenom i den här bloggisen så är jag lite efter en “public crier”.

…och..med tanke på att jag fick reda på mitt resultat på omtenta när jag var på stan (själv) samt att jag fem minuter innan spenderat femhundra kronor på ögonbryns-produkter (ångest.) så är det ett stort framsteg. .

Det kanske såg ut som jag var nära på att gråta på stan i 20 minuter men jag gjorde det aldrig.

Såå… *positivt*.

2. Har ej bränt ner något (frivilligt eller ofrivilligt):
När jag berättade nyheten för Jacob så försökte Jacob peppa mig med ord som; “vi fixar det här tillsammans älskling, vi kollar på tentan tillsammans” och jag svarade; “JAG SKA BRÄNNA NER MIN TENTA!” efterföljande av “JAG SKA BRÄNNA NER ALLA TENTOR” samt “ALLA TENTOR KAN TYP DÖÖÖ”.

Hur som helst, jag brände aldrig ner någon tenta. Eller någon annans tenta. Eller “alla tentor”. Jag har inte bränt ner någonting, varken frivilligt eller ofrivilligt.

Det är också positivt att jag sa detta över telefon när jag var på stan och inte på skolan för det hade eventuellt skapat en “hatisk stämning”. Om någon hade hört vad jag sa över telefon. Vilket jag tror alla som gick förbi mig gjorde.

(hehehehe)

giphy

Så…*super*

3. Jag har insett att skolan är ett bra ställe:
Det är lätt att på något sätt alltid stanna hemma och plugga men nu när jag har vart tvungen att sitta i skolan varje dag så har jag insett hur fin min skola är.

Exempel:

  • Det finns naturligt ljus (finns ej i min lägenhet).
  • Det finns ergonomiska stolar (finns ej i min lägenhet).
  • Större chans att träffa på kompisar som man kan klaga…tti…eh…menar …prata med. (finns bara Jacob hemma och att klaga till honom har inte samma effekt längre).
  • Jag får mycket gjort (får jag inte när jag sitter i min lägenhet).

Jag spenderar också fler toalettbesök i skolan (eftersom jag är där mer, obvi’) vilket gör att jag får avnjuta Umeå Universitets toa-klotter, varje dag!

…typ som denna:

12080919_10156106386910621_1068904391_n

Så…*bra*

4. Det finns ju andra roliga saker som har hänt:
… typ…som….ATT JAG OCH JACOB HAR FÖRLOVAT OSS(!!!).

12092502_10156106389865621_604770148_n

När jag berättade för min lillebror så sa han att jag och Jacob kunde skaffa en bebis också. Men då svarade jag att det är ju precis det jag inte behöver göra. Jag behöver ingen oplanerad graviditet för att jag och Jacob ska finnas i mitt liv (under en lång tid). Han vill vara med mig ändå. Vilket superbra då jag har omtenta och inte har tid med en oplanerad graviditet(!!!).

Har heller inte en speciellt bra bebis-budget då jag nyligen har spenderat femhundra kronor på ögonbryns-produkter.

Så…*blessed*

bf5_vh1tumblr

*toodles*

/Tinis

2 thoughts on “Tre positiva saker med en omtenta (eller fyra):

  1. Men gu’ vad roligt med förlovning! Stort grattis!

    Inte lika kul med omtenta kanske, men det ordnar sig! Till och med jag, som är amazing och ofelbar, har gjort en omtenta eller två. Eller typ… fem. Det känns som världens undergång, men alltid lär man sig nåt. Kanske till och med det man förväntas kunna för att klara tentan, vem vet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s