En liten paus bara.

Hej!

Den här hösten har jag så fruktansvärt mycket att göra. Så, jag har bestämt mig för att ta en paus från…internet…och bloggen…typ.

Att skriva är det roligaste som finns och det får mig att må så himla, himla bra. Jag fick en nytändning när jag började skriva igen för två år sedan. Det var som att jag hade missat världens grej i flera år och jag lovade mig själv att fan, aldrig, aldrig, lägga ner. Det här var det roligaste jag hade i mitt liv, det fick mig att må så himla bra och gjorde mitt liv tusen gånger roligare.

Men jag tror jag behöver distans till allt det här. Jag har vart i den här bubblan för länge. Jag tror jag inte riktigt har förstått hur mycket av mitt liv har kretsat kring att klara skolan, jobb och samtidigt skriva inlägg som jag själv tycker är bra. Men nu när jag har mer att göra förstår jag verkligen att jag just befunnit mig i en bubbla i två år.

Och nu när jag skolan tar mycket tid, så tror jag att det här är en bra möjlighet att verkligen tänka över vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill skriva om och hur jag vill leva mitt liv. Jag måste liksom komma ur bubblan innan jag förstår vad jag verkligen prioriterar. Kanske är det skrivandet. Kanske är det något helt annat. Kanske vill jag bara läsa en bok och inte göra något alls. Kanske vill jag egentligen skriva om helt andra saker än vad jag skriver om. Kanske är allting bra som det är. Kanske måste jag bara förändra hur jag förhåller mig till vad jag tycker om att göra istället på att ändra på vad jag faktiskt gör.

Men, oavsett, kommer jag aldrig få reda på det om jag inte tar ett steg tillbaka.

Det var mest det jag ville säga. Jag tänkte ta en paus i en månad till att börja med. Grejen är att jag har ingen aning hur lång paus man ska ta men en månad låter väl..eh…bra.

Pusshej!

Tina

 

4 thoughts on “En liten paus bara.

  1. Kommer sakna, men livet ska alltid gå först! Känner typ samma med mitt bloggande, ibland blir det svårt att komma ihåg sig själv mitt i all produktion och stress. Ha det så fint 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s