Plastpåse-rivar’n och stresshanteraren här:

Hejhej!

Idag är det måndag! *woop woop*

Igår var en seg dag. Ni vet när man är så seg att man inte pallar med några. som. helst. krav. Det var min söndag det.

*jag sitter på toaletten och hör Jacobs röst i vardagsrummet*

“VAD VILL DU??!!! SLUTA STÄLL KRAV PÅ MIG!!!!!!!”

“…jag undrade bara om du kunde stänga toadörren efter dig…”

“eh, jaha… var den öppen…ok…antar det..då….”

*ohps*

hmmmm…vad har jag mer gjort… jooo…just det… jag har rev sönder en bit av en plastpåse. Fick ett litet utbrott (relaterat till min andra omtenta) (typ ni vet 30 sek) och tog tag i en plastpåse och rev den i bitar. Hjälpte lite faktiskt! Bara jobbigt att plastpåsbitar hamnar typ ÖVERALLT. Jacob har hittat minst en under soffan och igår hittade han lite i mitt hår. Blev antagligen “ett” med plastpåsen. Måste hitta ett sätt att förfina mina färdigheter att “riva sönder (billiga) saker”. Speciellt om jag bestämmer mig för att börja riva sönder Jacobs macka (igen), eller rent av en limpa. Tvättar bara håret en gång i veckan så vore tråkigt om jag fick brödsmulor i håret fem dagar innan det ska tvättas.

Nu låter det som jag är på väg neråt igen (stress relaterat), men det är jag inte! Riva sönder (billiga) saker har blivit vardag i mitt liv nu! Säg till om ni vill ha ett inlägg om “stresshantering”…’cause I am becoming quiet the expert…if you know what I mean.

Photo on 2015-11-09 at 20.25

Jag och mitt (eventuellt) nästa offer.

Pusshej!

Tina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s