Saker man bara inte pratar om längre – en ålderskris

Gah!

Ena dagen så pratar man om helt störda skumpartyn på en “välkänd charterort år 2007” och helt plötsligt pratar man om helt andra saker. Typ……..

………..köpa lägenhet?

….OCH DET ÄR INGA SKUMPARTYN PÅ LÄGENHETSVISNINGAR ANTAGLIGEN?!

…ALLTSÅ WTF???!! VAD HÄNDER???!! HUR GICK DET HÄR TILL??!!

f6590d020196d35c0e76b035d54afbfd.jpg

Jaja.

Medan jag börjar känna av faktumet att jag typ snart är 28 och att allt antagligen förändras hela tiden så tänkte jag skriva en genomgång! Är ändå 10 år sedan jag var 18 år och var på “Klaras” varje helg, som för övrigt inte finns kvar. Vilket för detta ännu mer deprimerande. Inte för jag egentligen saknar det, men ändå.

…OMGGGGG ÄR DET NÅGON I ÖREBRO SOM MINNS “BJÖRNSTUGAN”. Där brukade jag vara på söndagar för då kom 18-åringar in och det var en chans att hänga med mer “erfarna” personer som typ var 24. Ni vet sådana som hade jobbat heltid…i… FLERA…år.

Nu är jag snart 28. Help me lord.

Skitsamma sidospår. Ni som är från Örebro, vet.

Soo…lets…begin……….my  early…30 year old…crisis….*wihooo*

lets_get_this_party_started

Om förhållanden: 
10 år sedan: “ohhhhhh den här killen verkar prioritera sitt proteinpulver framför mig…men heeey… jag tror verkligen det här kan funka????!!!”

Nu: “…Jacob är borta i helgen och då ska jag FAN åka till ICA och packa varorna precis som jag vill. Om tomaterna hamnar längst ned, då hamnar dom där…”

(Notis: Jag gjorde exakt så och tomaterna krossades. Jacob hade rätt. Fan.)

Kommentar: Alltså… åhhhh minns den där killen jag typ “dejta” för 10 år sedan. Han hade typ stora påsar med olika typer av proteinpulver i en garderob. En gång provade han något nytt (importerat från okänt ställe i världen) pulver vilket skulle vara bra för något. Kanske bättre energi? Iaf. Inom loppet av 10 minuter så började det klia på hela kroppen men han bara

“ojj….dddet….kkkliar….llite…..meen…bbraa…pulver….ddet…känns…att….ddet…vverkar…”

Och jag bah:

~~~~*~~~~*OMG ThAT iS TotAlLy My DrEaM GuY*~~~~*~~~~

gwnpncrezgn8h7k8e53nvjh85u2e4t.bin.gif

(Blev Dumpad)

På förfesten:

10 år sedan: “ooohhhhhhhh jag kan nog shotta lite om jag taktikspyr sedan, annars kommer jag nog i inte in på krogen”

Nu: “ohhh ett glas vitt tack, det blir bra, TÅL VERKLIGEN INTE MER ;)))!”

Kommentar: Det här är bara bra. Superbilligt att gå ut nu.

3146616.gif

Jag salongsberusad efter två glas vin samtidigt som jag inser hur mycket pengar jag sparar. Plus att ingen av mina kompisar spyr på fyllan längre (vilket är en lättnad då INTE KLARAR av när någon spyr).

Om att resa:

10 år sedan: “….jag tror jag fick klamydia i <insert välkänd charterort>”

Nu: “ohhh, har du provat att åka runt till vingårdar i Italien, det är SUPERmysigt?”

Kommentar: Herregud. Ingenting får ju vara som förut längre. Ingen summerar en resa angående om någon fått klamydia eller inte. Bara ang. vilka vingårdar som är bra eller inte.

Va…FAAAN…VARFÖR KAN INTE ALLT VA SOM FÖRUT BARA?!?! VARFÖR BETYGSÄTTS INTE RESOR EFTER KÖNSSJUKDOMAR?!!!?

giphy.gif

 

Jaja. Livet går vidare. Tur att man ska ha fest snart. Med “Sweet Sixteen”-tema.

Skärmavbild 2016-04-30 kl. 10.16.04.png

(Har gjort bilden själv) 

Kan ha köpt en prinsesskrona för 20 kronor och en brosch med texten “Birthday Girl”. Eventuellt.

Pusshej/

En som har kris

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Saker man bara inte pratar om längre – en ålderskris

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s