Grejer man kan säga till sin kille om man vill ha presenter del. 1

Igår insåg jag att, på lördag, firar jag och Jacob fem år tillsammans. Det är ett HALVT decennium. Herregud….

…panik.

Inte över relationen precis…MEN…över om jag skulle få en present eller inte. Inte för jag förväntar mig något men jag är ju ganska mycket på *InTeRnEt* och vet att jag omedvetet har blivit “lite” påverkad över att Kim Kardashian typ fick en vägg med vita blommor någon årsdag.

Screen Shot 2016-10-23 at 12.15.11.png

Det fanns därmed en risk att jag eventuellt förväntar mig…..något…………i …present.Och istället för att bli besviken på vår årsdag så ringde jag upp Jacob och körde på rak kommunikation. Man kan inte bara förvänta sig saker, herregud, man måste helt enkelt tjat…….kämpa om det. Man måste kämpa för det helt enkelt.

…så…….som den kommunikativa varelsen jag är ringde jag upp Jacob lite snyggt igår och under det samtalet slank det ur en och annan “snygg fras” (från mig). Tänkte därmed dela med mig utav dessa. Kanske hjälper det någon där ute (som också vill ha en present). Vem vet.

“VI FIRAR FEM ÅR SNART VISSTE DU DET???????!!!!” (så fort ens kille svarar i telefonen)

“allt jag behöver är ett kinderägg älskling” (för att visa att man är flexibel och billig)

“jag är verkligen superlätt att köpa grejer till” (för att poängtera hur lätt man är att köpa present till)

“jag är sååå billig älskling” (för att poängtera hur billig man är att köpa till – igen)

“jag har gjort en ramsa över saker jag gillar, vill du höra?” (när det varit tyst i luren i två sekunder och man vill lägga till lite underhållning)

“inte….okej…..armband, halsband, foto med ram, kinderägg…..armband…halsb….”

(när ens kille sagt; “nej. vill inte höra en ramsa” och man bah; “oki…här kommer den då….”)

“MAN KAN FAKTISKT HA FLERA ARMBAND! ETT PER DAG!!!” (när ens kille frågar om man verkligen kan önska sig armband flera år i rad och vad man ska göra med “flera armband”)

“………..för allt handlar om mig förstår du väl!” (när ens kille frågar om man inte ska köpa “gemensamma” presenter)

“JAG ÄR VERKLIGEN INTE “HIGH-MAINTENANCE”!!!!!!!!!! ALLT JAG VILL HA ÄR EN PRESENT!!!!”(när det blir tyst i luren och man inser att det är viktigt att poängtera att man ej är “high maintentance”. Alla vet att så fort man säger att man inte är “high maintentance” tillsammans med orden “allt jag vill ha en present” så är man inte det, alla vet det)

“…..vadå välja dag? man har väl flera dagar? jag förstår inte?” (när ens kille typ försöker kompromissa till att välja en dag per år att fira årsdag då man har en förlovningsdag också)

“DU KANSKE KAN FÅ LIGG…”

………………..skoja sa inte det.  Men man kan. Bara ett exempel.

……………………..heheheheeh……….

Nej, nu ska jag gå och leva mitt dramafria liv och skriva ett sms till Jacob att jag älskar honom över allt annat och att vi inte behöver köpa presenter till varandra.

Sökte nämligen precis igenom *InTeRnEt* och allt som fanns att köpa till sin kille på årsdagen (enligt sökningen) var konstiga spel som typ heter “50 days of naughtiness” och någon jävla rosett man ska ha på sig för att “överraska sin kille *tihi*”. Trodde jag hittat rätt när jag fick syn på en “kärlekstavla” som man kunde “måla tillsammans” men insåg att man skulle måla tavlan på ett väldigt…………..speciellt……..sätt……………….

Screen Shot 2016-10-23 at 12.12.52.png

post-31731-Rudy-Misfits-gif-disgusted-Img-QceB.gif

*stänger dörren för en framtida kärlekstavla för alltid dårå* ;)))))))

Jaja. Älskar dig Jacob. Mest av allt. Tack för att du ser mig för den jag är varje dag. Det är värt alla presenter i hela världen!

(är ej en fälla Jacob, jag menar det)

(kommer ej bli sur alltså)

(behöver ingen present)

(lovar)

Puss!

3 thoughts on “Grejer man kan säga till sin kille om man vill ha presenter del. 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s