En dag i mitt glammiga liv:

Hej!

Tänkte kort beskriva min dag för er (eller okej, ett inslag från min dag).

Jo. Vaknade upp på morgonen – förkyld. Blev automatiskt…JÄVLIGT PROVOCERAD…då jag , för endast två månader sedan, var sjuk.

Åkte till jobbet. Fortfarande provocerad (…och…RIKTIGT…irriterad). Beslöt mig för att informera min kille (via sms) om att jag var “JÄVLIGT SUR IDAG…. då jag är SJUK”, samt att “jag hör av mig när jag inte är sur igen vilket KANSKE är IMORGON”. 

Och vet ni vad som hände? Han svarade inte på två timmar!!!!! Okej en och en halv timme!!!!! Men ändå? En. och. en. halv. timme. Med dagens snabba teknologi är det typ två dygn.

giphy-3

Herregud, alla vet väl att när man skriver något i stil med “ÄR SUUUPERSUUUUR, hör av mig när jag är glad igen” så hör man väl av sig efter 0.00001 sekunder? Även fast man har lektion och inte har mobilen på sig alls?!

Eller?!

Jaja. Vad ska man göra….

…..förutom att fortsätta sura över sin förkylning förstås. Hehe… *givet val*….

Pusshej!

Tina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s