Den gången jag och Jacob hade vart ihop i fem år:

Hej!

Det har varit en bra helg.

Inget stopp i vasken (löst). Datorn fungerar fortfarande (*wiho*). Jacob är hemma.

+ jag och Jacob har vart ihop i fem år!!! Fem år!!! Det är ett halvt decennium!!! Vad gjorde man 2011? Jag vet inte. Var så länge sedan. Jag hade inte ens en smartphone på den tiden. Så länge sedan var det.

https://www.instagram.com/p/BMJzyEiBgUu/?taken-by=tinisinsta

Hur som helst. Skulle kunna tjata om att bilden på mig och Jacob hade like-rekord på min Instagram – men det gör jag inte. Alla vet ju att det finns fler saker i livet som är viktigare än likes. Herregud man är ju int’ helt tappad. Alla vet ju att presenter kommer först – sen likes på Instagram.

……..och Jacob levererade om man säger så…..

….för Jacob gav mig en adventskalender från Rituals!!!!

..det vill säga…

24 presenter.

En present. Varje dag.

I 24 dagar. I rad.

O…M….G………jag älskar den så mycket! Kan knappt tro att det här är sant. Har med mig den överallt.

Exempelvis, här åt vi middag tillsammans. Jag och presenten. Middagen var till Jacob egentligen men han fick vänta.

Här äter vi frukost tillsammans. Det är viktigt att äta frukost tillsammans. Speciellt med en present man gillar. Det är också bra att äta frukost med sin kille och så men som sagt- han fick vänta.

img_3925

Här ser vi TV tillsammans. Det som är så bra med presenter är att man kan kolla huuuuur myyyycket på Real Housewives som helst utan att höra saker som; “kan vi inte kolla på något annat”, “jag trodde vi skulle umgås”, “skulle vi inte göra mat” (etc.). Jätteskönt.

Här chillar vi tillsammans lite innan läggdags. Ny säng har jag också. Den satte jag ihop med Jacob. Dock fick han ej plats tyvärr. Men vad ska man göra.

Nej, nu ska jag gå.

Pusshej!

Tinis

4 thoughts on “Den gången jag och Jacob hade vart ihop i fem år:

  1. Var kommer din klänning ifrån? 😀 Mvh ny bloggläsare! svara gärna till min mail och länka din blogg så att jag kan hitta tillbaka 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s