Hur kul är barnleksaker egentligen? (JAG VET!)

Hejhej!

För någon vecka sedan var jag hos min kompis Lina och hälsa på en ny bebis (hennes bebis).

Iaf. När jag satt där så kände jag bah; hur kul kan det här va? Barnleksaker. Visst har jag varit ett barn någon gång men det minns ju knappt jag? Visst har jag barn runt mig (ibland) men jag pratar ju inte jättemycket med dom? Plus vi har ju inte så mycket gemensamt.

Eller okej, ibland ser jag ett barn som är suuupertjurig och då tänker jag:

“ohhhhhhhhhhhhhhhhh sådär var jag ju också imorse????!!! *twins*”

…men…vi pratar ju inte samma språk. Barn förstår inte mig, jag förstår inte dom.

Hur som helst. Jag var ju tvungen att testa. Självklart tänker jag dela med mig av det till er.

1 . Vet-ej-vad-det-heter- men-bebisar-brukar-hänga-här

Plus:

 • Mjukt underlag. Bekvämt.
 • Finns spegel. Bra om man gillar att se sig i spegeln (gillar jag ibland, kul!)

Minus:

 • Lite plats. Borde finnas i större modell.

Slutgiltigt betyg:  2.5/5 – “…OK…men skulle ej köpa till mig själv”


2. Leksakskök

Plus:

 • Man kan laga mat utan att bränna ner något!!!!!!!!!!!! Exempelvis laga mat utan att bränna hål i en säng. Jättebra.
 • Avslappnande på grund av att man inte kan bränna ner något. Det är en speciell känsla av att laga mat i ett kök och inte känna att sannolikheten att man bränner ner något är 95%. En fin känsla – som jag uppskattar.
 • Slipper diska. Skönt.

Minus:

 • Känns lite som “slöseri med tid” då jag ändå är 28 år och ska kunna laga mat i ett riktigt kök. Kan liksom göra samma sak (typ) fast i ett riktigt kök och få matlådor.

Slutgiltigt betyg:  3.5/5 – “inte dåligt men slöseri med tid om man är 28 år och kan laga mat i ett riktigt kök”

img_3958

3. Rittavla 

Plus: 

 • Bra om man är superdålig på att rita. Kan göra om och om och om och om, utan att slösa papper – det vill säga – rädda ett träd.

Minus:

 • Världen kommer ändå gå under snart (pga USA-valet). Spara ett träd känns ändå helt meningslöst om jag ska vara ärlig. Kan lika gärna rita på riktigt papper.
 • …asssssååååå….ljudet av den där jävla tavlan. Känns som en skräckfilm.

Slutgiltigt betyg: 1/5  – “kan rädda ett träd men spelar ju ingen roll längre + känns som en skräckfilm”

Om jag borstade håret den här dagen? Svar: nej. 

4. Trolldeg

Plus:

 • Bra mot stress. Avslappnande att liksom hålla på med?
 • Man kan göra saker som man behöver. En skål? Jag fixar. En förlovningsring, jag fixar?

Gah. Jag som letade och letade på internet för att hitta en ring som var billig (men ändå hade en diamant) och nu inser jag att jag kunde köpa en 0.00000005 karat diamant och bara fästa på en ring av trolldeg??!!!!!! Suuuperbilligt ju??!!

Gah. Tur att jag fick dubbelrabatt på Clas Ohlson idag. Det får det ändå att kännas lite bättre.

Minus:

 • Verktygen som hör till är sååååå klena! Går ju sönder på en sekund. Kanske var det mitt fel men Lina sa att det ändå inte var mitt fel (eller något i den stilen). Så, nä, jättedåliga verktyg. Tur att man kan göra billiga förlovningsringar.

img_4004
Slutgiltigt betyg: 4.9/5 – “HÄR ÄR MIN NYA FÖRLOVNINGSRING!!!!!!!!!!! ohhhhhpssss där gick något sönder…MEN HÄR ÄR MIN NYA BILLIGA FÖRLOVNINGSRING!!!!! Värt!”

…sedan hann jag inte testa mer. Finns dock flera leksaker hos Lina som jag vill testa. Exempelvis noterade jag en jätterolig leksak där pinviner åker rutschkana samtidigt som det spelas musik. Om och om och om och om och om och om igen. Skulle ljuga om jag sa att jag inte blev lockad.

Just det. Tack Linas avkommor för jag fick låna era leksaker. Jag fråga ju inte- men ni sa inte emot heller. Så tack.

…och tack Lina för du agerade fotograf, du är en riktig stjärna!

Pusshej!<3

Tina

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s