Konversationer jag och Jacob (på riktigt) har:

Jag: Ska vi på stan på lördag älskling? Behöver handla en julklapp.

Jacob: Ja, det kan vi!

Jag: ….mmmmm….eller fredag kanske?

Jacob: …mmm går också bra.

Jag: …BRA! För jag tänkte köpa en grej på Clas Ohlson och jag vill ha studentrabatt!

Jacob: …är det därför du vill gå med mig på stan, för rabatten? för min studentrabatt?

Jag: …..mmm….ehhhhh….kanske….

Vill verkligen försvara mig själv genom att nämna att jag är såååååå nära på att få dubbelrabatt. Vet ni hur svårt det är att få dubbelrabatt i dagens Sverige?! Dubbelrabatt existerar bara i realityserien “kupongjägarna” (och “kupongjägarna” utspelar sig i någon småstad i Texas – inte i Sverige).

Vill också lägga till här att jag faktiskt har gränser. Jag köpte en present till Jacob för en vecka sedan. En rakapparat som i princip är helt oförstörbar. Jag vet det då den heter “Virtually Indestructible Beard Trimmer” + den kommer i en förpackning som ser ut som en väska för en slagborr – inte en rakapparat + det är en jättetuff kille på framsidan. (jag vet, en superbra present, jättenöjd)

Dålig men ändå förklarande bild.

Hur som helst. Det jag vill komma till är att jag köpte den på Clas Ohlson, där Jacob har studentrabatt. Men bad jag honom följa med och då avslöja överraskningen för 10% rabatt? 

Självklart inte!!!!! Jag är ju inte knäpp heller!!!!!

Hade ju inte ens chans till en dubbelrabatt. Någon måtta får det ju vara. Plz.

Pusshej!

Tinis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s