Mvh/Tjej med prestationsångest:

HEJJAGHETERTINAOCHJAGHARPRESTATIONSÅNGEST!!!!!!!!!!

Fin inledning? Tack. Tog 20 minuter att komma på. 

Jag tänkte inleda det här året med att säga att jag har en sådan jävla prestationsångest. Över något jag aldrig trodde jag skulle få. Nämligen den här bloggen. Det roligaste jag vet! 

Jag har haft det hela året tror jag. Kanske redan tidigare. Det är det som är grejen med prestationsångest. Den smyger sig i alla vrår och kanter. Får den inte grepp om ens jobb eller träning etc. får den som grepp över något annat. Även det som bara är en kul grej. 

Och om jag vet hur jag ska göra? 

Svar nej.

Jag har provat att inte skriva alls. Jag har provat att skriva mig ur det. Jag har provat att prata till mig själv framför spegeln och säga fraser som; “tänk positivt” “du KAN”. Jag har tänt doftljus med hopp om att det ger en fin stämning. Typ som ett utdrag ur en film när någon hoppas på att ligga. Fast man bara vill skriva utan prestationsångest…INTE…ligga med den (självklar grej men vill ändå förtydliga). 

…jag har till och med provat med att tänka negativt. Låter ej logiskt men jag hörde på radion att det kan ha en positiv effekt att erkänna för sig själv att allt går sämst. Plus det var superlätt. Det är liksom så lätt att säga till sig själv att man är sämst – när man redan tycker man är sämst. 

Hur det gick?

Ja….tyvärr kände jag mig ännu sämre av att grotta in mig i hur sämst jag känner mig (förvånande). 

Så. Nu är jag här. 2017. Året då allt kan gå åt helvete. Inga doftljus kan bota min prestationsångest. 

Men det får fan gå ändå. Om allt går eventuellt åt helvete i världen kan jag väl ändå ha kvar min blogg.

…så länge vi har el osv. Men jag tror ändå att vi fortfarande har el kvar efter 2017. Annars får jag väl trycka i någon bokpress från medeltiden. Vill man så går det. 

Okej. Sidopunkt. Det jag vill avsluta med att jag har en grej kvar att prova och det är att be prestationsångesten dra åt helvete. 

Så. PRESTATIONSÅNGESTEN DU KAN DRA ÅT HELVETE JAG HATAR DIG!!!!

….och till er andra, gott nytt år och god fortsättning. 

*toodles*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s